Predaj stavebného pozemku na Bystrickej ulici, Kosice- Pereš

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS  NEHNUTEĽNOSTI:
 
Ponúkame na predaj krásny stavebný pozemok na Bystrickej ulici, v centre  mestskej časti Košice- Pereš. Pozemok o rozlohe 1789 m2 sa nachádza na rovinatom teréne s asfaltovou príjazdovou cestou. V prednej časti pozemku s rozlohou 21 m krát 83 m sa dá stavať a v zadnej časti pozemku je zelené pásmo. Na pozemku sú všetky inžinierske siete: voda, plyn , elektrina, kanalizácia. Pozemok sa nachádza v intraviláne a je určený v územnom pláne obce na výstavbu rodinných domov.
Kompletná cena pozemku vrátane provízie realitnej kancelárie je 97 000 €, ktorá zahŕňa celkové realitné a právne poradenstvo spojené s postupom pri predaji, až po prevod vlastníckych práv z predávajúch na kupujúcich a autorizáciu nehnuteľnosti advokátom. V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru Vám vieme pomôcť s celkovým vybavením úveru.
V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte na tel. č.
V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti volajte Šimková Denisa.



Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk



Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv. Viac na:

https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Podobné realitné ponuky