PRENAJATÉ: tehlový 2-izbový byt, Košice - Sever, ul. Kisdyho

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
Ulica.: Kisdyho
65 m²
5
3
2
nie
prenájom - 2-izbový byt
650,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3461x zobrazená v zozname / 2251x zobrazená detailne / 224x zobrazená detailne tento mesiac

PRENAJATÉ

Realitná kancelária KALANINOVÁ realitné služby a Mária HEGEDÜŠOVÁ Vám EXKLUZÍVNE ponúka na PRENÁJOM 2-izbový byt v širšom centre na ulici Kisdyho. Do centra mesta sa dostanete do 10 minút peši. V blízkosti sa nachádza Veterinárna univerzita, Technická univerzita, poliklinika Sever, fitness centrum, potraviny, Kembridž pub, kompletná občianska vybavenosť.

Byt je ideálny pre pár, prípadne 1 až 2 osoby. Hľadáme slušných nájomníkov, ktorí preferujú dlhodobý nájom, minimálna doba nájmu je 1 rok. V byte sa nesmie fajčiť, povolené je aj menšie plemeno vychovaného psa. Dostupný k nasťahovaniu je IHNEĎ.

Byt je priestranný, disponuje plochou 65 m2. 3. poschodie bez výťahu. Nehnuteľnosť nemá vystavený energetický certifikát.

Dispozícia bytu:


- vstupná chodba so vstavanými skriňami,
- spálňa (V),
- obývacia izba (Z),
- samostatná kuchyňa so špajzou (S)
- kúpeľňa s vaňou,
- samostatné WC.

Byt sa prenajíma zariadený. K dispozícii je napríklad chladnička s mrazničkou, kombinovaný plynový sporák, práčka, nová sedacia súprava, manželská posteľ, skrine, TV. Cena za nájom 650 Eur mesačne je už vrátane energií a internetu Antik. Zároveň sa požaduje jednomesačný depozit.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Košiciach - Sever na ulici Kisdyho

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Kisdyho v Košiciach - Sever v cene 650,- € je o 90 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Sever. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Sever. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Košiciach - Sever. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Pozícia realitnej ponuky

650,- €
Cena nehnuteľnosti 550,- € 650,- €
65 m²
Celková rozloha 52 m² 65 m²
65 m²
Úžitková plocha 52 m² 65 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha65 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusprenajaté
Kúpeľňavaňa
Balkónnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-19 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.