Prerobený 2-izbový byt 32m2, Pod sokolicami - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Pod Sokolice
32 m²
4
1
2
nie
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
89.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4086x zobrazená v zozname / 270x zobrazená detailne / 35x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt s úžitkovou plochou 32m2 na ulici Pod sokolicami v Trenčíne. Byt je situovaný na ideálnom 1. poschodí zo 4 v zateplenom bytovom dome s novými balkónmi. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 2m2 a balkón s rozlohou približne 5m2.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do samostatnej spálne, kúpeľne a cez kuchynský kút sa dostaneme do obývacej izby. Východ na balkón je aj z obývačky aj zo spálne. Byt je orientovaný na východnú stranu, vďaka čomu Vás ráno prebudia hrejivé slnečné lúče no zároveň je v ňom príjemne aj počas horúcich letných dní.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu elektrických rozvodov, rozvodov vody aj odpadu, bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere, stierky, podlahy, plastové okná a mnoho iného.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Detské ihriská, potraviny, OZC MAX, množstvo reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Život na sídlisku Pod sokolice je úžasný najmä pre rodiny s deťmi. Deti si tu nájdu množstvo kamarátov, mamičky na materskej dovolenke môžu vziať deti každý deň niekam na výlet a prácou vyčerpaní oteckovia budú mať vždy po ruke nejakú tú "inštitúciu" čapujúcu dobre vychladenú dvanástku.
Pre vyznávačov zdravého životného štýlu je pripravený Lesopark Brezina.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.


3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=mSXagYipttR

Cena bytu je 89.900,-€




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne na ulici Pod Sokolice

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Pod Sokolice v Trenčíne v cene 89.900,- € je o 12.619 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 26 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 18 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

89.900,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
32 m²
Celková rozloha 32 m² 98.6 m²
32 m²
Úžitková plocha 32 m² 83.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha32 m²
Úžitková plocha32 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2606 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.