2, 5-izbový mezonetový byt 83, 6m2 + 11m2 krytá terasa, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Hodžova
83.6 m²
3
3
3
nie
úplne prerobený
áno
áno - 1
predaj - 2-izbový byt
179.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

21324x zobrazená v zozname / 1353x zobrazená detailne / 367x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj slnečný 2,5-izbový mezonet s rozlohou 83,6m2 a 11m2 veľkou krytou terasou v Trenčíne. V roku 2012 prešiel bytový dom veľkou rekonštrukciou, pričom vzniklo nové podlažie na ktorom sa mezonetový byt nachádza. Predáva sa plne zariadený, disponuje klimatizáciou keďže je orientovaný na južnú stranu, čo zabezpečuje dostatok prirodzeného svetla a tepla počas celého dňa. Táto nehnuteľnosť poskytuje dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Prislúcha k nej aj pivnica o výmere 4m2.

Dispozícia: vstupná hala, po ľavej strane sa nachádza jedna nepriechodná izba spolu s veľkým šatníkom, ďalej sa po vstupnej hala po ľavej strane nachádza kúpeľňa, z vstupnej haly sa dostaneme do obývacej izby (z ktorej je vstup na terasu) spojenou s kuchyňou, z obývacej izby sa po schodoch dostaneme na poschodie, kde sa nachádza detská izba.

Bytový dom je postavený z tehly, čo umožňuje novému majiteľovi robiť jednoduché dispozičné zmeny bytu. Bytový dom je zateplený. Mesačné náklady na bývanie sú nízke a to do 200,-€ vrátane energií. Parkovanie je bezplatné a to priamo na pozemku pri bytovom dome.

V tejto lokalite nájdete rôzne obchody, reštaurácie, kaviarne a supermarkety, čo umožňuje jednoduchý prístup k potravinám a ďalším službám. Okolie je tiež bohaté na zdravotnícke zariadenia, ako sú lekárne a ambulancie, a školské zariadenia, vrátane základných a stredných škôl. Pre obyvateľov je k dispozícii aj dostatok zábavy a oddychových možností, ako sú parky, športoviská a kultúrne centrá.

Pokiaľ by ste si radi urobili virtuálnu prehliadku bytu, neváhajte vyskúšať tento odkaz na 3D prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=KgJZaiDtQ1M

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne na ulici Hodžova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Hodžova v Trenčíne v cene 179.900,- € je o 21.364 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 27 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421950.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

179.900,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
98.6 m²
Celková rozloha 32 m² 98.6 m²
83.6 m²
Úžitková plocha 32 m² 83.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha98.6 m²
Úžitková plocha83.6 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2024 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.