RADO|Na predaj 3–izb.byt, 86 m², Trenčín, ul. Zlatovská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Zlatovská
86 m²
2
3
úplne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
160.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7580x zobrazená v zozname / 695x zobrazená detailne / 349x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj 3 izbový byt 86 m² na ulici Zlatovská v Trenčíne. Byt sa nachádza na 2. Poschodí v lokalite, kde sídlia firmy. Byt bol nadstavený nad firmou, čo je veľká výhoda, pretože od 17- tej hodiny a cez víkendy, kedy sa zatvárajú firmy je tam úplný kľud a ticho. Na tomto poschodí sú iba dva byty a pod bytmi sú kancelárie. Byt bol kompletne nadstavený a dokončený v roku 2024.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kde sa nachádzajú dve menšie miestnosti napríklad na šatník a komoru, ďalej sa ide do kúpeľne s WC a so sprchovým kútom,veľkej obývacej miestnosti spojenej s kuchynským kútom a dvoch izieb. Kuchyňa je vybavená kvalitnými spotrebičmi, vrátane umývačky riadu. V celom byte je moderné osvetlenie, klimatizácia a predpríprava na pripojenie na internet. Byt ma samostatné kúrenie s termostatom. Parkovanie je vyhradené priamo pri objekte.

Cena bytu je 160.000€ a voľný je ihneď.


Byt sa nachádza v blízkosti potravín, autobusovej zastávky, školy, škôlky a reštaurácií.
Miroslava Kováčová

RADO Reality Group


Tel.:
e-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trenčíne na ulici Zlatovská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Zlatovská v Trenčíne v cene 160.000,- € je o 21.334 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 11 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 19 trojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

160.000,- €
Cena nehnuteľnosti 72.500,- € 320.892,- €
86 m²
Úžitková plocha 61 m² 222 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha86 m²
Poschodie3
Počet poschodí2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2530 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.