Rezervované - Priestranný 3 izbový byt v centre Záhorskej Bystrice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

B10 Vám výhradne ponúka na prenájom priestranný, príjemný 3i byt s celkovou plochou 84m2. Nachádza sa v tehlovej novostavbe z roku 2008 priamo v centre Záhorskej Bystrice na ul. Štefana Majera.

Dispozičné riešenie:

Vstupná chodba so vstavanou skriňou, kuchyňa moderne prepojená s priestrannou obývacou izbou s výstupom na lodžiu a špajzou, samostatné WC, kúpeľňa s rohovou vaňou, 2x samostatná spálňa, šatník.

O byte:

Byt sa nachádza v tehlovej novostavbe, jedná sa o nízko-podlažný bytový dom s tromi poschodiami a teda nižším počtom obyvateľov, čo Vám zaručuje dostatočné súkromie. Bytový dom má bezbariérový vstup a výťah. Byt má peknú orientáciu priamo na námestie. Byt sa prenajíma kompletne zariadený a plne vybavený elektrospotrebičmi a klimatizáciou. Parkovanie je bezproblémové, v okolí bytu ako aj pred bytovým domom nájdeme dostatok parkovacích miest. Dokonca, ponúkame možnosť prenajať si garážové státie v prípade záujmu.

Dodatočné informácie:

• dĺžka nájmu minimálne na 1 rok

•Výška nájmu 800€,-

•Cena nezahŕňa energie + 200€,- vrátane TV a internetu

Byt je k dispozícií od 01.03.2024.

Lokalita:

Bytový dom poskytuje výbornú občiansku vybavenosť, v blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, obchody Billa, Tesco Express, základná škola s materskou školou, detské ihrisko, pošta. V blízkosti nákupné centrum Bory Mall, zastávka MHD s výbornou dostupnosťou do mesta a výborným napojením na diaľnicu. Okolie bytového domu poskytuje bohaté športové vyžitie, nakoľko sa v blízkosti nachádza Bratislavský lesopark s možnosťou turistiky a množstvom cyklotrás, ktorý je vhodný aj pre rodiny s deťmi.

Môj tip:

Byt, ktorý si pre jeho veľkorysosť okamžite zamilujete! Je vhodný pre rodinku alebo klienta, ktorý ocení komfort priestoru, súkromia a tichého prostredia ako aj benefity tejto lokality.

Odporúčam vidieť a tešíme sa na nových nájomcov!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 116413

Cena: 800.00 €/mesiac

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava - Záhorská Bystrica

Prenájom 3 izb. bytu v novostavbe v Záhorskej Vsi, na Ostriežovej ul.
Prenájom 1.050,- €/mes.
Prenájom 3 izb. bytu v novostavbe v Záhorskej Vsi, na Ostriežovej ul.

Ponúkame na prenájom moderný a priestranný 3 izbový byt v novostavbe s veľkou terasou, klimatizáciou a parkovaním, ktorý sa nachádza v tichej lokalite. Byt je situovaný na najvyššom poschodí 4/4p...

3-izbový byt 83 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica / Ostriežová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 3 izb. bytu v novostavbe v Záhorskej Vsi, na Ostriežovej ul. 1.050,- €/mes. 3-izbový byt 83 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica
Ostriežová
prenájom