Rodinný dom s pavlačou v centre Prešova, Moyzesova ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Moyzesova
114 m²
202 m²
2
6
nie
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
155.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

97799x zobrazená v zozname / 9802x zobrazená detailne / 284x zobrazená detailne tento mesiac

Zaujímavý rodinný dom s pavlačou a menším pozemkom sa nachádza v centre krajského mesta Prešov (Moyzesova ulica). Ide o veľmi atraktívnu lokalitu, ktorá je napriek svojej polohe relatívne tichá a pokojná, pričom poskytuje komplexnú občiansku vybavenosť a služby. Dom je bez zariadenia a bude vyžadovať menšiu rekonštrukciu. Priestorová variabilita stavby umožní prispôsobenie sa individuálnym požiadavkám budúceho majiteľa. Pozemok je rovinatý až jemne svahovitý a spolu s domom má juhozápadnú dispozíciu.
Samotná stavba domu pozostáva z dvoch podlaží a podkrovia. Na prízemí sa nachádzajú tri izby a technická miestnosť s kotolňou a toaletou. Na poschodí sú dve izby, kuchyňa (tretia izba), kúpeľňa a vstupná chodbička. Vstup na poschodie je z pavlače, prízemie má dve vstupné dvere zboku a zozadu pod pavlačou. Samotná pavlač je z dvoch strán domu, a to južnej a západnej. Výška stropov na poschodí je 3,5 m a na prízemí 2,4 m. Podkrovie je priestorovo dostatočne veľkorysé a v prípade potreby umožní úpravu na ďalší obytný priestor.
Vykurovanie je ústredné plynové prostredníctvom radiátorov. Prítomnosť komínov poskytuje možnosť prípadnej inštalácie krbu, resp. krbových kachlí. Podlahy sú drevené a plávajúce laminátové. Na poschodí sú osadené drevené eurookná, na prízemí plastové. Exteriérové a interiérové dvere sú pôvodné – drevené.
Táto nehnuteľnosť v sebe spája dobové čaro a jedinečnosť lokality v samotnom srdci Prešove.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Prešove na ulici Moyzesova

Inzerovaný rodinný dom na ulici Moyzesova v Prešove v cene 155.000,- € je o 1.280.970 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Prešove. Rozloha je o 189 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

155.000,- €
Cena nehnuteľnosti 1.030,- € 1.500.000,- €
202 m²
Rozloha pozemku 96 m² 4765 m²
78 m²
Zastavaná plocha 60 m² 432 m²
202 m²
Celková rozloha 80 m² 4765 m²
114 m²
Úžitková plocha 66 m² 430 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku202 m²
Zastavaná plocha78 m²
Celková rozloha202 m²
Úžitková plocha114 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Garážnie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--28 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.