Španielsko, Vila, El Herrojo, Benahavis

Štát.: Španielsko
Mesto.: Málaga
Lokalita.: Benahavís
Ulica.: Carril Camino de La Higuera
463 m²
1000 m²
3
5
áno - 2 autá
verejný vodovod
230/400V
áno
predaj - Vila - Novostavba
4.895.000,- € + 10 % IVA, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

35136x zobrazená v zozname / 1453x zobrazená detailne / 146x zobrazená detailne tento mesiac

Nádherná moderná novopostavená vila, ktorá sa nachádza v prestížnej uzavretej komunite El Herrojo v Benahavise. Táto výnimočná nehnuteľnosť má vyvýšenú polohu a ponúka jedinečný panoramatický výhľad na Marbellu a Stredozemné more. Architektonický koncept vily je skutočne osobitý, rozdelený na dve časti prepojené vnútorným chodníkom.

Vila sa nachádza na rozsiahlom pozemku a môže sa pochváliť rozsiahlymi vonkajšími terasami a sviežou záhradou. Terasa je premyslene navrhnutá na stolovanie a relaxáciu pod holým nebom a poskytuje dokonalé prostredie na vychutnávanie nádhernej klímy Marbelly. Južná orientácia vily zabezpečuje dostatok slnečného svetla počas celého dňa, čo umožňuje podmanivé východy a západy slnka. Lákavý nekonečný bazén s nulovým okrajom zvyšuje pôvab vonkajších priestorov. Obývacia časť sa plynule spája s terasou prostredníctvom rozsiahlych sklenených posuvných dverí.

Otvorený pôdorys elegantne prepája obývací, jedálenský a kuchynský priestor, čím zabezpečuje bezproblémový pohyb a pohodlie. Upokojujúca prírodná paleta farieb umocňuje upokojujúcu atmosféru. Plne vybavená kuchyňa je vybavená nápadným mramorovým ostrovčekom, ktorý sa rozširuje na ďalší priestor pultu, doplnený skrinkami z tmavého dreva. Všetky štyri spálne sú premyslene navrhnuté a jemne zariadené, prezentujúc vynikajúci nábytok a povrchové úpravy. Hlavná spálňa vyniká panoramatickým výhľadom, elegantnou vlastnou kúpeľňou, šatníkom a súkromnou terasou.

Nádherná terasa s panoramatickým výhľadom a útulným vonkajším posedením, ktoré je ideálne na relaxáciu alebo zábavu hostí. Táto nehnuteľnosť ponúka aj vybavenie na mieru vrátane baru, zábavnej miestnosti a domácej pracovne. Okrem toho k vile prislúcha aj súkromný krytý prístrešok na auto. Vďaka podmanivým výhľadom, vyhľadávanej lokalite a celkovému pôvabu je táto nehnuteľnosť pozoruhodnou a pripravenou očariť aj tú najnáročnejšiu klientelu.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

4.895.000,- €
Cena nehnuteľnosti 680.000,- € 9.000.000,- €
1000 m²
Rozloha pozemku 195 m² 4300 m²
673 m²
Celková rozloha 154.76 m² 1105 m²
463 m²
Úžitková plocha 228 m² 795 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1000 m²
Celková rozloha673 m²
Úžitková plocha463 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Inžinierske sieteáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SV1581 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.