Španielsko, Vila, Nueva Andalucia, La Cerquilla

Štát.: Španielsko
Mesto.: Málaga
Lokalita.: Nueva Andalucia
Ulica.: Calle Auriga
457 m²
2005 m²
2
6
áno - 2 autá
úplne prerobený
verejný vodovod
230/400V
predaj - Vila
7.195.000,- € + 7 % IVA, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

32345x zobrazená v zozname / 1137x zobrazená detailne / 150x zobrazená detailne tento mesiac

Nádherná vila so symetrickou modernou architektúrou, rafinovaným interiérom a vynikajúcou polohou vo vyhľadávanej oblasti La Cerquilla v Nueva Andalúzii. Hoci táto nehnuteľnosť zahŕňa moderný dizajn, vzdáva hold tradičným vilám v andalúzskom štýle južného Španielska s bielymi exteriérmi a strešnými škridlami, ktoré dopĺňajú čierne trámy zdobiace terasy. Vila, ktorá sa nachádza na priestrannom pozemku, maximálne využíva svoje okolie a poskytuje lákavý priestor na vychutnávanie si pobytu vonku a 320 slnečných dní. Starostlivo udržiavaná záhrada, obklopená bujnými stromami, zahŕňa terasovú časť nehnuteľnosti. Rozsiahle terasy slúžia na stolovanie a relaxáciu pod holým nebom, ideálne pre tých, ktorí radi hostia alebo sa radi zdržiavajú na čerstvom vzduchu.

Okrem toho sa na úrovni záhrady nachádza úžasný apartmán pre hostí s vlastnou terasou, ktorý slúži ako dokonalé miesto na nádherné večere a grilovanie pod holým nebom, keďže tento priestor ponúka aj krytú vonkajšiu kuchynku. Spodná úroveň terasy, ktorá sa rozprestiera na viacerých úrovniach, predstavuje podmanivý nekonečný bazén sprevádzaný dvoma útulnými ležadlami s výhľadom na priľahlé golfové ihrisko. Priestor ešte viac umocňuje ponorné sedenie spojené s bazénom. Interiéry v objekte sa vyznačujú sofistikovanosťou a modernou eleganciou. Priestor zdobí neutrálna farebná paleta, ktorú jemne dopĺňajú starostlivo vybrané dekoratívne akcenty vnášajúce do interiéru náznaky farieb. Na prízemí sa plynulo spájajú vnútorné a vonkajšie priestory prostredníctvom sklenených posuvných dverí od podlahy až po strop.

Nápadná vitrína s chladničkou na víno je vhodne umiestnená vedľa jedálne. Moderná a zároveň funkčná kuchyňa je plne vybavená a poskytuje dostatok úložného priestoru a pultu pre kulinárskych nadšencov. Kuchyňu zdobia úžasné drevené skrinky a jemná sivá mramorová doska. Kuchyňa a jedáleň sú prepojené vďaka otvorenému pôdorysu. Horné poschodie je vyhradené pre väčšinu spální nehnuteľnosti. Hlavná spálňa si kradne pozornosť, pretože ponúka úchvatný výhľad na golfové ihrisko, veľkú vlastnú kúpeľňu a šatník. Je prepojená s nádhernou vonkajšou terasou s vírivkou a rôznymi miestami na sedenie, ktorá je ideálna na pozorovanie fascinujúcich západov slnka.

Táto nehnuteľnosť je vybavená aj domácou posilňovňou, ktorá sa nachádza na najvyššom poschodí a má vnútornú a vonkajšiu časť. Vďaka svojej modernej architektúre, rafinovaným interiérom, rozsiahlemu pozemku a vyhľadávanej lokalite predstavuje táto vila neprehliadnuteľnú príležitosť.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

7.195.000,- €
Cena nehnuteľnosti 680.000,- € 9.000.000,- €
2005 m²
Rozloha pozemku 195 m² 4300 m²
817 m²
Celková rozloha 154.76 m² 1105 m²
457 m²
Úžitková plocha 228 m² 795 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2005 m²
Celková rozloha817 m²
Úžitková plocha457 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SV1620 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.