Španielsko, Vila, Nueva Andalucia, Marbella

Štát.: Španielsko
Mesto.: Málaga
Lokalita.: Nueva Andalucia
228 m²
838 m²
2
5
úplne prerobený
230/400V
áno
áno
predaj - Vila
1.850.000,- € + 7 % IVA, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

16711x zobrazená v zozname / 892x zobrazená detailne / 132x zobrazená detailne tento mesiac

Táto vila na predaj sa nachádza v srdci golfového údolia v Nueva Andalucía, v blízkosti všetkej občianskej vybavenosti, medzinárodných škôl a očarujúceho Puerto Banus. Je obklopený sviežou zeleňou a podobnými nehnuteľnosťami v tejto prestížnej oblasti. Vila má nádherný panoramatický výhľad na horu La Concha a golfové ihriská. V pešej vzdialenosti je prvotriedny golfový areál Los Naranjos a táto oblasť je luxusom pre golfových nadšencov s niekoľkými vynikajúcimi golfovými ihriskami a exkluzívnymi spoločenskými podujatiami pre ich členov a hostí na dosah ruky!

Veľkolepý dom s rozlohou 228 m2 je umiestnený na vyvýšenom pozemku s rozlohou 838 m2, ktorý vám poskytne viac súkromia, má bazén a upravenú záhradu so zeleným trávnikom a krytou pergolou. Dom má 4 spálne so vstavanými šatníkmi, 5 moderných kúpeľní a 1 toaletu. Otvorený koncept spája elegantný obývací a jedálenský priestor a štýlovú, čiernobielu, elegantnú kuchyňu. Tento priestor sa spája 35-m2 slnečných a krytých terá s al freesco jedálňou a chill-out zónami. Tento špičkový dom v Nueva Andalúzii je na predaj vo vynikajúcom stave. Klimatizácia, dvojité zasklenie, mramorové a drevené podlahy, sklenené dvere a rozsiahle okná!

Táto nehnuteľnosť ponúka dokonalú kombináciu pokojnej oázy a rušného života v Puerto Banus, keďže ste od neho vzdialení len 10 minút. Poloha je skutočne privilegovaná, v dosahu niekoľkých minút jazdy autom sa nachádza niekoľko renomovaných golfových ihrísk, vynikajúce reštaurácie, bio kaviarne a tapas bary, obľúbený sobotný trh, pláže s modrou vlajkou, supermarkety, kasíno, medzinárodné školy, módne plážové kluby atď. Všetka občianska vybavenosť San Pedra, Zlatej míle a centra Marbelly je vzdialená len kúsok (doslova pár minút).

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

1.850.000,- €
Cena nehnuteľnosti 680.000,- € 9.000.000,- €
838 m²
Rozloha pozemku 195 m² 4300 m²
228 m²
Úžitková plocha 228 m² 795 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku838 m²
Úžitková plocha228 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-777322 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.