2i byt na predaj - Zvolen Západ, 52 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
52 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 2-izbový byt
109.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7909x zobrazená v zozname / 768x zobrazená detailne / 317x zobrazená detailne tento mesiac

Iba v TUreality!!! Na predaj útulný 2i byt o výmere 52 m2, nachádzajúci sa na obľúbenom sídlisku Západ vo Zvolene. Je umiestnený na 6. poschodí bytového domu.

V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia - vymenené plastové okná, plávajúce podlahy, obklady a sanita v kúpeľni a WC, ktoré je samostatné.

Je v zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Ak hľadáte svoje nové byývanie, zavolajte mi a dohodnite si obhliadku. Predajná cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného právneho servisu a poplatku za vklad do katastra nehnuteľností. Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo. Energetický certifikát nebol predložený. Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t.č. , prípadne mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu vo Zvolene

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 21 dvojizbových bytov vo Zvolene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

109.980,- €
Cena nehnuteľnosti 64.900,- € 193.499,- €
52 m²
Rozloha pozemku 52 m² 64 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku52 m²
Poschodieneuvedené
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52504 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny