TOP 2 izbový byt s krásnym výhľadom NA PREDAJ až 62m2 - Dubnica n/V

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
Ulica.: Pod kašteľom
62 m²
7
2
úplne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
114.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

39630x zobrazená v zozname / 1886x zobrazená detailne / 360x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj krásny novozrekonštruovaný dvojizbový byt o výmere až 62m2 v príjemnej a tichej lokalite plnej zelene na ul. Pod Kaštieľom v Dubnici nad Váhom. Byt disponuje nádherným výhľadom na široké okolie, má veľkú loggiu a nepriechodné priestranné miestnosti.
Rekonštrukcia je čerstvo ukončená a zahŕňa : nové plastové okná, nové kúrenie, novú elektroinštaláciu, sadrokartónové podhľady+led svietidlá, nové stierky, murované jadro s veľkým sprchovým kútom, značkovú kvalitnú kuchyňu so spotrebičmi a zabudovanou špajzou, plávajúce podlahy a dlažbu, na chodbe na mieru vyrobenú vešiakovú stenu, interiérové dvere s obložkami, bezpečnostné dvere atď.
Byt sa nachádza na 7. poschodí, k dispozícii máte samozrejme výťah. Dispozične je výborne riešený, otočený na východ i juho-západ, takže byt má dostatok denného svetla a slniečka po celý deň. Poloha je výborná, na skok sa nachádza centrum, kde máte k dispozícii rôzne obchody a potraviny, hypermarkety, poštu, školu i skôlku ale aj stredné školy, autobus. i vlakovú stanicu, športoviská atď. Byt je bez akejkoľvek ťarchy, predáva sa tak ako je na foto, patrí k nemu samozrejme pivnica. Parkovanie je bezproblémové a to priamo pred bytovým domom. Odporúčame vidieť, tešíme sa na obhliadky s Vami.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Dubnici nad Váhom na ulici Pod kašteľom

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Pod kašteľom v Dubnici nad Váhom v cene 114.900,- € je o 11.837 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Dubnici nad Váhom. Rozloha je o 8 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Dubnici nad Váhom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Dubnici nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421919.., uveďte číslo ponuky ZR-75...

Pozícia realitnej ponuky

114.900,- €
Cena nehnuteľnosti 55.000,- € 145.000,- €
62 m²
Úžitková plocha 45.99 m² 73 m²

Kontaktujte

Matej Michalec

Matej Michalec

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421919.. zobraziť +421919193829

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha62 m²
Poschodie7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňasprchovací kút
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniečiastočne
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-759936 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny