NA PREDAJ 2-IZBOVÝ BYT V DUBNICI NAD VÁHOM S GARÁŽOU A SO ZÁHRADOU.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
59 m²
neuvedené
predaj - 2-izbový byt
127.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19350x zobrazená v zozname / 1656x zobrazená detailne / 266x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj byt: chcete bývať bez starosti a bez ďalšej investície v peknom 2-izbovom byte, vyjsť si z bytu na svoju záhradku a odísť kedykoľvek z garážovaným autom ? Práve toto je vhodná ponuka pre Vás, v Dubnici nad Váhom na ulici ČSA v tehlovom bytovom dome s novou fasádou aj s novou strechou, s elektrickým vrátnikom a s exteriérovými dverami. K dispozícii sú aj 3 pivničné priestranstvá. Byt je s výmerou 59 M2, na 1/1, po kompletnej precíznej prerábke. Rozvody vody, elektriky, plynu aj rozvody odpadovej vody sú nové. K bytu prislúcha aj záhrada za bytovým domom. Vlastník predáva s bytom aj garáž s výmerou 22m2 v radovej výstavbe pri bytovom dome s murovanou jamou a s elektrikou. Dispozícia bývania: Vstupná chodba rozdvojená, -prvá časť chodby je s oknom vstup do wc - tiež s oknom, oproti je špajza, druhé dvere, je vstup do kúpeľne , kde je sprchový kút a skrinkové umývadlo. Na chodbe je roldor, robený na mieru, aj s vešiakovou stenou. Druhá chodba- vstup do obývacej izby a prechod do spálne s novým roldorom. Na konci chodby je kuchyňa s kuchynskou linkou do tvaru L. Aj s kvalitnými spotrebičmi. Okná sú plastové so žalúziami, podlahy- keramika a laminátová podlaha. Vykurovanie je vlastné na plynový kotol- radiátormi. Je možnosť aj vykurovanie krbom. Vo dvoch miestnostiach je komín. Susedia využívajú aj túto možnosť kúrenia. Energetický certifikát je B. Občianska vybavenosť je kompletná, v blízkosti je nákupné stredisko Tesco, autobusové zástavky, školy, škôlky. Odporúčam vidieť. Pre viac informácii ma kontaktujte na t.č. , alebo na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Dubnici nad Váhom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Dubnici nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

127.000,- €
Cena nehnuteľnosti 55.000,- € 145.000,- €
59 m²
Rozloha pozemku 41 m² 69 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku59 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51188 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny