Veľký tehlový obývateľný dom na priestrannom pozemku v obci Svinná na

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
210 m²
987 m²
predaj - Rodinný dom
180.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3348x zobrazená v zozname / 261x zobrazená detailne / 261x zobrazená detailne tento mesiac

Dvojpodlažný podpivničený udržiavaný 6 izbový dom so záhradou, garážou na slnečnom pozemku v kľudnej časti veľkej spádovej obce Svinná na predaj.

Nehnuteľnosť je celá podpivničená, má dve nadzemné podlažia, kde obidva priestory interiéru majú takú istú dispozíciu ( obývačka, spálňa, detská izba, kuchyňa, chodba, špajza, kúpeľňa, toaleta). Plne obývateľné je prízemie, poschodie je zobytnené iba čiastočne, bez funkčnej toalety, kúpeľne a kuchyne. Na dome boli nainštalované nové plastové okná, vchodové dvere a minulý rok bol nainštalovaný aj nový kondenzačný kotol značky Immergas. Nehnuteľnosť je pravidelne navštevovaná , temperovaná, na stavbu z roku 1972 je zachovalá a kvalitne postavená. Tento dom vďaka dispozícii je vhodný pre veľkú, alebo viacgeneračnú rodinu. Strecha je kvalitná, zdravá vrátane plechovej krytiny. Na pozemku sa ešte nachádza garáž s montážnou jamou ,hospodárska časť a to všetko má novú strechu.Pri vážnom záujme sa dá o cene nehnuteľnosti dohodnúť.

Svinná je veľká spádová obec s kompletnou občianskou vybavenosťou( obchody, pošta, pumpa, lekáreň, ambulancia praktického lekára, stomatológa, gynekológa,ZŠ,MŠ,) a veľmi dobrou infraštruktúrou ( autobusová a vlaková zástavka). Vďaka tomu , že je obec situovaná medzi krajským mestom Trenčín (20 km) a okresným mestom Bánovce nad Bebravou (12km) jej dáva veľkú výhodu z hľadiska pracovných a spoločenských aktivít. Kúpeľne mesto Trenčianske Teplice je vzdialené iba 18 km a v neposlednom rade treba spomenúť krásne okolité lesy a celú panorámu Považského Inovca a Strážovských vrchov. Vzdialenosť od diaľničného privádzača je 22 km.
987

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trenčíne

Inzerovaný rodinný dom v Trenčíne v cene 180.000,- € je o 1.034.021 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Trenčíne. Rozloha je o 40 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-28...

Pozícia realitnej ponuky

180.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
987 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
210 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku987 m²
Úžitková plocha210 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288224810333 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.