VÝBORNÁ LOKALITA pri OC CENTRAL, BA II. NIVY, Levická ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Levická
98.7 m²
3
2
3
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
309.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

17070x zobrazená v zozname / 542x zobrazená detailne / 413x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/NA

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj JEDINEČNÝ priestranný 3-izbový byt s S DVOMA BALKÓNMI v žiadanej lokalite Bratislava II. Ružinov-Nivy priamo pri OC CENTRAL na ulici Levická. Tento priestranný a dispozične dobre riešený byt má celkovú podlahovú plochu 98,7 m2 (byt 91,90 m2, 2x balkón 7,20 m2, pivnica 6,80 m2, vnútorné priečky 3,30 m2) a nachádza sa na 2. poschodí v 3-poschodovom TEHLOVOM dome bez výťahu. Byt je výborne orientovaný na 3 svetové strany.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kuchyne, priechodnej obývacej izby so vstupom na balkón, spálne so vstupom na balkón, samostatnej tretej izby, kúpeľne s vaňou, ktorá má vlastné okno a tiež komoru a samostatnou toaletou. Výška stropu je 3 m, nosná a obvodové steny majú hrúbku 43 cm, vnútorné priečky 10 cm. Okrem toho je k dispozícii aj uzamykateľná PIVNICA (6,80 m2) v suteréne. Parkovanie formou rezidenčného parkovania 40,-eur/ročne prípadne voľného parkovania na ulici.

Výhody:


❶ Priestranný byt 91,9 m2
❷ Vysoké stropy 3 m.
❸ Vychýrená a obľúbená špičková lokalita blízko do centra mesta.
❹ Priestranný a dispozične dobre riešený byt (môžete si upraviť a zariadiť podľa svojich predstáv).

❺ Nosná stena v chodbe.


❻ Bytový dom má vlastný plynový kotol.
❼ Perfektná občianska vybavenosť v okolí domu so všetkými obchodmi a službami.

STAV BYTU:


Tento byt bol čiastočne rekonštruovaný. V kuchyni je plynová varná doska, elektrická rúra, digestor a komora. Výhodou je podlahové kúrenie v kúpeľni (rekonštrukcia kúpeľne 1998). V celom byte sú plastové okná so žalúziami (2000). Kúrenie v byte je centrálne cez menené radiátory (bytový dom má vlastný plynový kotol).
K dispozícii je aj optický internet od Orange a Telekom. Tento byt je svojou jedinečnou polohou IDEÁLNY AJ AKO INVESTÍCIA A VHODNÝ AJ NA PRENÁJOM.
Výhody tohto jedinečného bytu: FANTASTICKÁ POLOHA, BLÍZKO PRI MILETIČOVEJ, CENTRÁL a NIVY, výborné dopravné napojenie aj MHD, PERFEKTNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ so všetkými možnými obchodmi a službami, PIVNICA.

LOKALITA:


Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Bratislava – Ružinov-Nivy na Levickej ulici (blízko Trnavského mýta) s výbornou dostupnosťou do centra mesta a PERFEKTNOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU priamo v okolí domu je OC Central, najlepšie trhovisko v meste Miletičova, NIVY (len kúsok od domu) aEUROVEA, reštaurácie, kaviarne, fitness, obchody, banky. Veľkou výhodou je aj pešia dostupnosť kúpaliska Delfín a kúpaliska Tehelné pole pri Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Táto lokalita ponúka výbornú dostupnosť mestskou hromadnou dopravou (električka, autobus, trolejbus), napojenie na diaľničný obchvat je v blízkosti a v centre mesta ste pešo do 15 minút. JE TO IDEÁLNE BÝVANIE PRE MESTSKÝ TYP ĽUDÍ S VÝHĽADOM NA ZELEŇ A orientovaný mimo rušné TRNAVSKÉ MÝTO. IDEÁLNY BYT VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE AKO INVESTÍCIA AJ NA PRENÁJOM.

Nechajte sa okúzliť týmto útulným bytom s výnimočnou polohou. Kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku už dnes!

/ 3-IZBOVÝ BYT / PREDAJ / BRATISLAVA / RUŽINOV / NIVY/ ULICA LEVICKÁ / PIVNICA / PÔVODNÝ STAV / 91 M2 / OC CENTRAL /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Levická

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Levická v Bratislave - Ružinov v cene 309.000,- € je o 27.679 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 22 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 38 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0950.., uveďte číslo ponuky ZR-KG...

Pozícia realitnej ponuky

309.000,- €
Cena nehnuteľnosti 240,- € 449.900,- €
98.7 m²
Celková rozloha 1 m² 137 m²
98.7 m²
Úžitková plocha 1 m² 132 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha98.7 m²
Úžitková plocha98.7 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KG-0424A ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.