Zariadený 2 iz luxusný byt v novostavbe v Piešťanoch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Banka
Ulica.: Alexyho
67.5 m²
2
úplne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
199.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

26923x zobrazená v zozname / 1228x zobrazená detailne / 544x zobrazená detailne tento mesiac

COMACCreality s.r.o. Ponúkame na predaj luxusný bezbariérový 2 izbový byt o veľkosti 67,5 m2 s terasou + 2,8 m2 pivnicou v novostavbe na ul. J.Alexyho v Piešťanoch. Byt je bezbariérový , pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jedálenskej časti, komory, 2 priestranných izieb - obývačky, detskej izby/spálne, murovanej kúpeľne, WC, terasy 8,95 m a murovanej pivnice 2,8 m2. Byt je slnečný. V celom byte sú plastové okná. Bezpečnostné vchodové dvere. Klimatizácia. Elektrické podlahové kúrenie + smarthome regulácia. Moderné interiérové dvere. Byt je vystierkovaný, vymaľovaný. V izbách, v kuchyni sa nachádzajú plávajúce podlahy, na chodbe a v kúpeľni sa nachádza dlažba. Obývacia izba zariadená - skrinka pod TV, veľkorysá sedačka, moderný konferenčný stolík. Kúpeľňa je nádherná s modernými veľkoplošnými obkladmi - s vymurovaným preskleným sprchovým kútom, umývadlom so skrinkou pod umývadlom a veľkým odkladacím priestorom, práčkou, rebríkovým radiátorom. WC je súčasťou kúpeľne. Moderná kuchynská linka s bez údržbovou pracovnou doskou so spotrebičmi - indukčná varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, moderný digestor. Chladnička s mrazničkou. Kameninový dres. Moderná batéria. Dostatok úložného priestoru v potravinových skriniach. V jedálenskej časti sa nachádza kuchynský stôl, stoličky, rohová lavica. Písací stolík so stoličkou. V detskej izbe / v spálni sú priestranné, dizajnové skrine na odkladanie, manželská posteľ. Na chodbe sú takisto skrine s veľkým úložným priestorom. Byt je kompletne zariadený. Je bezbariérový. Výborné parkovanie. Možnosť aj vlastného parkovacieho miesta. Kvôli cene nehnuteľnosti prosím volajte na tel.č. . Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Pri predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na predaj nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte prípadne píšte na mailovú adresu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Banke na ulici Alexyho

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Alexyho v Banke v cene 199.900,- € je o 30.136 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Banke. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Banke.

Pozícia realitnej ponuky

199.900,- €
Cena nehnuteľnosti 118,- € 220.000,- €
67.5 m²
Celková rozloha 46 m² 100 m²
67.5 m²
Úžitková plocha 46 m² 100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha67.5 m²
Úžitková plocha67.5 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--5054 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.