2-IZBOVÝ BYT, MILOSLAVOV, PARKOVANIE, VÝBORNÁ LOKALITA, NOVOSTAVBA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Miloslavov
Ulica.: Jaseňová
57 m²
4
2
2
nie
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
143.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

28240x zobrazená v zozname / 1402x zobrazená detailne / 346x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj svetlý a priestranný 2-izbový byt v tichej lokalite v Miloslavove na ulici Jaseňová. Je situovaný na 2. podlaží v 4 poschodovej novostavbe s výťahom v žiadanom projekte Anna park, ktorý bol skolaudovaný v roku 2023. Jedinečnosťou tejto nehnuteľnosti je výborná poloha v tichej časti obce, jeho súčasťou je i zelený park, ktorý Vám zabezpečí ideálny relax po práci.

Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej predsiene, v ktorej je bohatý priestor na vstavaný šatník. Z chodby sa vchádza do samostatnej spálne, kúpeľne s toaletou a obývacej miestnosti spojenou s kuchyňou. Obývacia časť ďalej disponuje loggiou, na ktorej si môžete vychutnať rannú kávu plnými dúškami. O ideálne pohodlie moderného bývania sa Vám postará v zime podlahové kúrenie a v lete stropné chladenie.

Byt sa predáva v kvalitnom štandarde - laminátové podlahy, interiérové dvere, obklady, dlažby, sanita, batérie, rekuperácia a bezpečnostné vstupné dvere, kuchynskú linku si v cene bytu môže nový majiteľ vybrať sám podľa svojich predstáv. Do bytového domu sa vchádza bezpečnostnými vchodovými dverami, ktoré sú vybavené elektrickým audio-vrátnikom. Nachádza sa tu aj priestranný výťah pre 6 osôb. Pred bytovým domom sa nachádzajú parkovacie miesta, ktoré je možné si dokúpiť. Nehnuteľnosť je ideálna pre vlastné bývanie s dobrou susedskou komunitou, no zároveň aj ako investičná príležitosť pre nájomné bývanie.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Jaseňová ulica - Miloslavov
* projekt: Anna park
* stav: novostavba
* rok kolaudácie: 2023
* poschodie: 2 zo 4
* celková plocha bytu: 57 m2
* plocha balkónu: 3 m2
* pivničná kobka NIE
* výťah pre 6 osôb
* orientácia: východ
* vyhotovenie štandard
* parkovanie: možnosť dokúpiť
* vyhľadávaná lokalita
* tiché a novo-vybudované okolie

LOKALITA A OKOLIE:


Obec Miloslavov leží len 8 kilometrov od hlavného mesta - Bratislavy. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, obchodom BILLA, zubárom, kaderníctvom, lekárňou a reštauráciami. V okolí sa nachádzajú materská škola, základná škola, detské a športové ihriská, obľúbené jazerá Nové Košariská.

Veľkou výhodou lokality je bezproblémová dostupnosť na hlavné diaľničné ťahy, do Bratislavy sa dostanete do 10 minút autom, zastávka MHD je vzdialená len 5 minút chôdze od bytového domu - linka číslo 725.

CENA NEHNUTEĽNOSTI:


143.000,-EUR
6.000,-EUR pakovacie státie

ID:
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Miloslavove na ulici Jaseňová

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Miloslavove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

143.000,- €
Cena nehnuteľnosti 85.500,- € 272.390,- €
57 m²
Celková rozloha 37 m² 207.51 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha57 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb2
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Lódžiaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8182107 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.