NA PREDAJ 2-IZB.BYT V TN, GEN.GOLIANA S VÝMEROU 58 M2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
58 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

7524x zobrazená v zozname / 535x zobrazená detailne / 321x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj veľký 2-izbový byt s výmerou 58 m2. V Trenčíne na ul. Gen. Goliana na sídlisku Sihoť v tehlovej fasádou prerobenej bytovke na 2/2 poschodí s francúzskym oknom. V bytovom dome bola zrenovovaná strecha na plechové zastrešenie. Fasáda je v riešení aj so zväčšením balkónov. Vchod aj so vstupnými dverami a s elektrickým vrátnikom je nový. Byt je v pôvodnom stave, okrem platových okien aj so žalúziami. Rozvody vody a odpadovej vody sú po prerábke. Vykurovanie je centrálne - radiátormi. Je na plynový kotol-ohrievač aj vody. Nízke mes. náklady. Dispozícia bývania: vstupná chodba, odkiaľ je možný vstup do spálne, a oproti vstup do kúpeľne so spoločným wc. Z chodby vstup do veľkej štvorcovej kuchyne a dvoj dverami vstup do obývacej izby a možný vstup do spálne. Orientácia je na 2- svet. strany - celodenne je byt slnečný. Lokalita je žiadaná- občianska vybavenosť je top- všetko na pešo. Parkovanie pred bytovým domom - je bezproblémové. Energetický certifikát nebol predložený, pre viac informácii ma kontaktujte na t.č. , alebo na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku58 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52803 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.