2-izbový byt 39m2 + pozemok 29m2, Gen. M. R. Štefánika, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Gen. M. R. Štefánika
39 m²
2
1
2
nie
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
95.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

35399x zobrazená v zozname / 1790x zobrazená detailne / 329x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt na ulici Gen. M. R. Štefánika v Trenčíne. Byt s výmerou 39m2 je situovaný na 1. poschodí z dvoch v zateplenej tehlovej bytovke bez výťahu. Bytový dom má zrekonštruované aj vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a schránky. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 5m2, pavlač pred bytom, ktorú je možné využívať ako balkón a podiel na veľkom oplotenom pozemku s rozlohou 2285m2.

Byt je kompletne čerstvo zrekonštruovaný a pripravený na okamžité nasťahovanie. Rekonštrukcia bola ukončená v októbri 2023 a v byte zatiaľ nikto nebýval. Sú tu vymenené elektrické rozvody, plávajúce podlahy a dlažba, plastové okná s 3-sklom, interiérové dvere a kuchynská linka. Byt je orientovaný na juhovýchodnú stranu, takže je príjemný a svetlý hneď od rána.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do samostatného WC a kuchyne. Z kuchyne sa ďalej prechádza do kúpeľne a do obývačky. Cez obývačku sa ďalej dostanete do samostatnej spálne. Veľkou výhodou tohto bytu sú nadštandardne vysoké stropy, čo Vám dáva možnosť vytvoriť si dodatočný úložný priestor. Výhodou je tiež, že byt sa predáva čiastočne zariadený. Ďaľšou veľkou výhodou je vlastné samostatné kúrenie a elektrický bojler na ohrev vody. Svoje náklady tak budete mať plne pod kontrolou. Náklady sú 50,-€ mesačne + elektrická energia (podľa spotreby).

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Detské ihriská, potraviny, OZC MAX, množstvo reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Život na sídlisku Pod sokolice je úžasný najmä pre rodiny s deťmi. Deti si tu nájdu množstvo kamarátov, mamičky na materskej dovolenke môžu vziať deti každý deň niekam na výlet a prácou vyčerpaní oteckovia budú mať vždy po ruke nejakú tú "inštitúciu" čapujúcu dobre vychladenú dvanástku.
Pre vyznávačov zdravého životného štýlu je pripravený Lesopark Brezina.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=wLqALPQtV8g

Cena bytu je 95.000,-€




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne na ulici Gen. M. R. Štefánika

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Gen. M. R. Štefánika v Trenčíne v cene 95.000,- € je o 1.064 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 18 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

95.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
39 m²
Celková rozloha 32 m² 98.6 m²
39 m²
Úžitková plocha 32 m² 83.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha39 m²
Úžitková plocha39 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1419 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny