RADO I Štýlovo zariadený dvojizbový byt vo vyhľadávanej lokalite!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Legionárska
56 m²
7
3
2
úplne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
134.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3737x zobrazená v zozname / 205x zobrazená detailne / 205x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj štýlovo zariadený byt, do ktorého si stačí priniesť len zubnú kefku! Byt s rozlohou 56 m2 sa nachádza v jednej z najvyhľadávanejších častí Trenčína - Dlhé Hony. Bývajte v krásnom, kompletne zariadenom byte a majte všetko potrebné na dosah.

Na treťom poschodí zatepleného panelového bytového domu na Vás čaká moderne zariadený a veľmi dobre dispozične riešený dvojizbový byt. Byt je zariadený tak, aby bola jeho výmera a potenciál maximálne využitý. Na pravej strane sa nachádza priestranná svetlá spálňa. Ďalej je samostatné WC a kúpeľňa so sprchovým kútom. Tu Vás určite potešia zaujímavé technické vychytávky ako pohybom ovládané svetlo, či senzor na pretečenú vodu zo sprchy. Byt ponúka aj dostatok úložného priestoru vďaka veľkým vstavaným skriniam na chodbe.

V dennej časti bytu Vás privíta nádherná, dizajnovo zladená obývacia izba, kde sa okrem gauču zmestí aj posteľ, vďaka čomu, môžu byt užívať aj rodiny s deťmi. Zároveň tu máte aj priestor pre pracovný stôl. Z obývačky sa dostanete do moderne a funkčne vyriešenej kuchyne. Kuchyňa disponuje východom na balkón. Veľkou výhodou je orientácia celého bytu na juhozápad, vďaka čomu je byt krásne presvetlený. Určite oceníte aj množstvo stromov pred bytovým domom, ktoré zabezpečujú súkromie a chránia pred nechcenými pohľadmi z okolitých domov. Celú dispozíciu bytu si môžete pozrieť aj prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=6wTSA15Fv7h

K bytu prislúcha aj pivnica a spoločná kočíkareň. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou - má novú fasádu so zateplením, a tiež vymenené "stupačky". Byt rovnako prešiel veľkou rekonštrukciou. Veľkou výhodou je, že byt má samostatný ohrev teplej úžitkovej vody, vďaka čomu môžete ušetriť na mesačných platbách. Celkové mesačné náklady, sú na úrovni 200 Eur.

V okolí bytového domu nájdete všetko čo potrebujete pre život - školu, nemocnicu, obchody, vynikajúca je dostupnosť do centra mesta, ale aj do nákupného centra Laugarício, či na diaľničný privádzač.

Ak hľadáte bývanie v štýlovo zariadenom byte vo výbornej lokalite, táto ponuka je práve pre Vás!


Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne na ulici Legionárska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Legionárska v Trenčíne v cene 134.900,- € je o 82 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

134.900,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
56 m²
Celková rozloha 32 m² 98.6 m²
56 m²
Úžitková plocha 32 m² 83.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Úžitková plocha56 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2588 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.