2i byt Monolit 58m2 + 6m2 terasa + parking, Na Pažití - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Na pažiti
58 m²
4
2
2
nie
nie
áno - 1
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
149.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

49823x zobrazená v zozname / 1627x zobrazená detailne / 355x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj veľký 2-izbový byt s úžitkovou plochou 58m2 na ulici Na pažití v Trenčíne. Byt je situovaný na 2. poschodí zo 4, v zateplenej novostavbe s bezbariérovým prístupom. Bytový dom bol postavený spoločnosťou Monolit v roku 2022. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 6m2, terasa s rozlohou 6m2 a vlastné parkovacie miesto pred domom.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do veľkej obývačky s kuchyňou a terasou, do samostatnej spálne, do kúpeľne s vaňou a oknom a do samostatného WC s umývadlom. Byt sa predáva zariadený presne tak ako ho vidíte na fotografiách a 3D prehliadke. Zostáva tu dokonca aj elektronika v obývačke (televízor, receiver SONY a reproduktory JAMO), práčka, posteľ, mikrovlnka a kávovar Dolce Gusto. Odpadá Vám tak starosť so zariaďovaním bytu, či už doň pôjdete bývat priamo Vy, alebo či byt kupujete ako investíciu na následný prenájom.

V blízkosti bytu sa nachádza škôlka, Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne, Pošta, potraviny, mäsiarstvo Ilavský, zastávky MHD aj medzimestskej dopravy a mnoho iného. Neďaleko sa nachádza tiež základná škola, LIDL, BILLA, reštarácia Bosco a viacero rôznych iných firiem. Vynikajúca je tiež napojiteľnosť na diaľnicu D1.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie A.

Cena bytu je 149.900,-€


3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=PQqKLANPS5e


Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne na ulici Na pažiti

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Na pažiti v Trenčíne v cene 149.900,- € je o 876 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

149.900,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
58 m²
Celková rozloha 32 m² 98.6 m²
58 m²
Úžitková plocha 32 m² 83.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha58 m²
Úžitková plocha58 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2330 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.