3-IZB.BYT, KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA, BALKÓN, STARÉ MESTO, 73m2

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
73 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
324.926,- €
Ponúknite vlastnú cenu

38425x zobrazená v zozname / 3353x zobrazená detailne / 347x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj predaj 3-izbový byt o výmere 73m2 plus balkón o výmere 5m2. Byt sa nachádza na prvom poschodí z piatich v zrekonštruovanom obytnom dome na ulici Gunduličova. Jedná sa o byt č.101 na priloženom pôdoryse. Byt sa predáva v stave štandard. Vchodové bezpečnostné protipožiarne dvere, dizajnové interiérové dvere, protihlukové plastové okná so 5-komorovým profilom, strešné drevené okná, vinylové podlahy prvotriednej kvality, v kúpeľni dlažba a obklady značky SIKO, sanita značky VILLEROY&BOCH, všetky steny spĺňajú požiarne a akustické STN normy, klimatizácia značky CHIGO, slaboprúdové rozvody pre internet, TV, intercom, budova s alarmom a s napojením na PCO. Na byt sa poskytuje dvojročná záruka. Výborná občianska vybavenosť, centrum Starého Mesta, Prezidentská záhrada, výhľad na Bratislavský hrad, pešia dostupnosť do historického centra. Energetický certifikát typu A. V cene je zahrnutá kompletná právna starostlivosť, možnosť vybavenia HÚ.

INFO a obhliadky: mail: tel.:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 20 trojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-35...

Pozícia realitnej ponuky

324.926,- €
Cena nehnuteľnosti 91.000,- € 1.550.000,- €
73 m²
Rozloha pozemku 73 m² 104 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku73 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-35877 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny