NOVÁ CENA Výnimočný staromestský 3i byt, Žilinská, Staré mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Žilinská
66 m²
4
4
3
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - 3-izbový byt
229.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

32340x zobrazená v zozname / 3793x zobrazená detailne / 465x zobrazená detailne tento mesiac

OCCAM NEW HOME Vám ponúka na predaj výnimočný staromestský 3 izbový byt v Starom Meste, na Žilinskej ulici v Bratislave, m.č. – Staré Mesto.

BYT: Celková výmera bytu je 66 m2. Byt sa nachádza na 4./ 4. poschodí pričom nad bytom sa nachádza pochôdzna povala. Čo by v budúcnosti majiteľ mohol využiť na rozšírenie bytu.

DISPOZÍCIA: Vstupná hala z ktorej je vstup do kúpeľne a do veľkorysej obývacej izby spojenej s kuchyňou. Kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. A dve samostatné izby (hosťovská, spálňa).

ZARIADENIE: Byt je zariadený. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s elektrickou rúrou, sklokeramickou varnou doskou, digestorom a chladničkou s mrazničkou. Súčasťou kuchyne je aj jedálensky pult. V obývačke sa nachádza televízia a sedacia súprava. V kúpeľni je vaňa a práčka. V spálni je manželská posteľ a vstavaná skriňa. V hosťovskej spálni je tiež manželská posteľ a vstavaná skriňa. Vďaka priznaným dreveným trámom, byt dýcha staromestskou atmosférou.

Benefitom je, že byt sa dá kúpiť aj s nájomníkom, ak by mal budúci majiteľ zámer byt prenajímať, ušetrí mu to starosti.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, obchodné centrá, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, MHD. Priamo pred domom sa nachádza trh Žilinská, kde si viete kúpiť čerstvé potraviny od domácich výrobcov. Je tu široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia, nakoľko sa nachádzate len 10 min chôdze (5min jazdy autom) od historického centra mesta. Žilinská je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko na dosah sú tu lesy Bratislavskej Koliby.

V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Táto skvelá lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do všetkých častí mesta prostredníctvom autobusov, trolejbusov aj električiek, pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti (2 min). A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat.

PARKOVANIE: Rezidentské parkovanie v okolí bytového domu.

CENA: 229.900€



Pre viac informácií prosím kontaktujte:

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová


Tel: +

Realitná kancelária OCCAM New Home je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Žilinská

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 20 trojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905619.., uveďte číslo ponuky ZR--7...

Pozícia realitnej ponuky

229.900,- €
Cena nehnuteľnosti 91.000,- € 1.550.000,- €
66 m²
Celková rozloha 65.2 m² 213 m²

Kontaktujte

JUDr. Veronika Pfundtnerová

Occam New Home, s.r.o.

Occam New Home, s.r.o.

Digital Park I, Einsteinova 21, Bratislava - mestská časť Petržalka 851 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--71 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny