3-izbový byt na predaj, Ružová 1, priame centrum Stupavy,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
Ulica.: Ružová
62.4 m²
4
1
3
úplne prerobený
nie
predaj - 3-izbový byt
174.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2748x zobrazená v zozname / 192x zobrazená detailne / 192x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith Reality Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt na Ružovej ulici, v obci Stupava. Byt sa nachádza na prvom poschodí v 4 podlažnej tehlovej bytovke bez výťahu. Celková plocha ponúkaného bytu s príslušenstvom je 75 m2 z toho 11,40 m2 je priestranná murovaná pivnica s plnohodnotným oknom, priamo pod bytom. Bytový dom sa nachádza v tichej časti Stupavy s množstvom zelene a na skok od centra s maximálnou občianskou vybavenosťou.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných spálni ktoré sú rozdelené na detskú a rodičovskú izbu. Ďalej z priestrannej obývacej izby, kuchyne s jedálenskou časťou a s výstupom na presklenú loggiu o rozlohe 2,20 m2 a zo samostatnej toalety a kúpeľne. Byt prešiel kompletnou, postupnou rekonštrukciou, od výmeny okien a zasklenie loggie, kompletná výmena rozvodov, výmena elektriky, podláh, bezpečnostné vchodové dvere, drevené interiérové dvere s drevenými zárubňami a mnoho iného. Byt sa predáva po dohode s majiteľmi kompletne zariadený, okrem TV v obývacej izbe, chladničky s mrazničkou a rohovej sedačky a osobných vecí.

Bytový dom sa nachádza v tichej a stabilizovanej časti Stupavy, kde sa nachádza kompletná pešia občianska vybavenosť. Priamo pri bytovke sa nachádza zdravotné stredisko, mestská knižnica, dve pekárne, detské ihriska, škola, škôlka sú doslova iba na skok. Parkovanie v okolí bytovky je tak isto bezproblémové.

Mesačné náklady sa pohybujú vo výške približne 130,-€ pri troch osobách.

Cena predávanej nehnuteľnosti je 174.990EUR V uvedenej cene je zahrnutá aj odmena pre sprostredkovateľa za kompletný právny servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, ,



Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Úžitková plocha62.4 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové