KH-801, 4 izbový byt, Košice – Sídlisko Ťahanovce, ul. Bukureštská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko Ťahanovce
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Ulica.: Bukurešťská
83 m²
6
zvýšené prízemie
4
po rekonštrukcii
áno
predaj - 4-izbový byt
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12084x zobrazená v zozname / 497x zobrazená detailne / 389x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. a Viktória Uličná Vám ponúka na predaj štvorizbový byt v Košiciach na Sídlisku Ťahanovce. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí a má výmeru 83m2. Byt je po kompletnej rekonštrukcii. V byte je murovaná kúpeľňa, nove okná s trojsklom, znížený strop, poter, elektrické inštalácie, radiátory, omietky, voda, odpad.

Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek certifikovaného rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce na ulici Bukurešťská

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Bukurešťská v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce v cene 149.000,- € je o 3.663 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421948.., uveďte číslo ponuky ZR-KH...

Pozícia realitnej ponuky

149.000,- €
Cena nehnuteľnosti 125.000,- € 170.000,- €
83 m²
Celková rozloha 80 m² 83 m²
83 m²
Úžitková plocha 79 m² 83 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha83 m²
Úžitková plocha83 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí6
Počet izieb4
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-801 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.