4 IZBOVY BYT NA PREDAJ, UL.HAVANSKA, KE I.-SIDL.TAHANOVCE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko Ťahanovce
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Ulica.: Havanská
80 m²
8
4
4
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
142.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

48235x zobrazená v zozname / 1509x zobrazená detailne / 378x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY Vám v zastúpení Ing. Milanom Drotárom ponúka na predaj 4 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii na ulici HAVANSKA. Vhodné pre klienta, ktorý si chce rekonštruovať byt podľa vlastných predstáv.

Základné informácie o byte: Lokalita: Havanská ulica, sídlisko Ťahanovce. . Dispozične byt pozostáva z obývacej izby, jednej samostatnej väčšej izby, dve menšie izby, kúpeľňa je samostatná, WC. K bytu patrí aj pivnica. Výmera bytu je 80m2. Predsieň 10,24m2, Izba 22,85m2, Izba: 13,19m2, Izba: 8,36m2, Izba: 8,27m2, Kuchyňa 9,2m2 Kúpeľňa: 3,12m2, WC: 1,03m2, Pivnica: 1,61m2. K bytu patrí aj lodžia. Byt sa nachádza štvrtom poschodí.

Byt je v osobnom vlastníctve. Je možné čerpať hypotéku, s ktorou Vám radi pomôžu finančný špecialisti, s ktorými naša realitná kancelária spolupracuje. Orientácia bytu je Východ/Západ.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, výmenou okien, okná sú plastové. V dvoch izbách sú plávajúce podlahy, kúpeľňa a WC dlažba. V izbách je nový náter. Vchodové dvere sú nové- bezpečnostné. Bytové jadro je pôvodné umakartové. Lodžía je zasklená. Bytový dom je zateplený, výťah je vymenený.


Lokalita: Je to veľmi pekná lokalita. V blízkosti les, zastávky MHD, Pošta, nákupné centrá Billa, Fresh, Coop Jednota, ihriská, školy, škôlky, zdravotné centrum, výbežisko pre psov, v blízkosti Park Anička.
JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce na ulici Havanská

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Havanská v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce v cene 142.990,- € je o 4.155 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0917.., uveďte číslo ponuky ZR-MD...

Pozícia realitnej ponuky

142.990,- €
Cena nehnuteľnosti 125.000,- € 170.000,- €
80 m²
Úžitková plocha 79 m² 83 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha80 m²
Poschodie4
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MDD-266 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny