4i HOLOBYT KVALTINE ZREKONŠTRUOVANÝ – ŤAHANOVCE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko Ťahanovce
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Ulica.: Bukurešťská
82 m²
4
úplne prerobený
predaj - 4-izbový byt
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7348x zobrazená v zozname / 497x zobrazená detailne / 359x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY, s.r.o. má pre Vás skvelú ponuku - nádherný 4-izbový holobyt v Košiciach s úplne novou dispozíciou. Tento byt bol šikovne prepracovaný tak, aby sa eliminovali zbytočné chodby a maximálne využila podlahová plocha 82m2.

Výraznou zmenou sú nové elektrické rozvody, rozvody vody a odpadu, čo zabezpečuje bezstarostný život vo Vašom novom domove. V každej izbe sa môžete tešiť na nové sadrokartónové stropy a sadrové omietky so sieťkou, ktoré zaručujú trvácnejšie spoje a dlhodobú estetiku. Plastové okná s trojitým sklom prinesú do vášho domova nielen tepelný komfort, ale aj úsporu energií. Byt disponuje aj príjemnou lodžiou a praktickou pivnicou, čo je veľkým bonusom pre jeho obyvateľov.
Nachádza sa na vyvýšenom prízemí panelového bytového domu, ktorý je udržiavaný, čo zabezpečuje pohodlné a ekonomické bývanie.

Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si vážia kvalitu bývania a hľadajú štýlový a moderný domov. Nezmeškajte túto príležitosť a pre dohodnutie obhliadky volajte Jozef Takáča .

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce na ulici Bukurešťská

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Bukurešťská v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce v cene 149.000,- € je o 1.823 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Rozloha má priemernú rozlohu 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR-JT...

Pozícia realitnej ponuky

149.000,- €
Cena nehnuteľnosti 125.000,- € 170.000,- €
82 m²
Celková rozloha 80 m² 83 m²
82 m²
Úžitková plocha 79 m² 83 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha82 m²
Úžitková plocha82 m²
Počet izieb4
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JT-147 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.