KH-668, 4 izbový byt, Košice – sídlisko Ťahanovce, ul. Havanská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko Ťahanovce
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Ulica.: Havanská
80 m²
8
4
4
pôvodný
predaj - 4-izbový byt
145.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

48011x zobrazená v zozname / 1453x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. Vám ponúka na predaj veľký, štvorizbový byt v tichej lokalite v mestskej časti Košice – Sídlisko Ťahanovce. Byt je v pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami. Byt sa nachádza na štvrtom poschodí zatepleného bytového domu. Výmera bytu je 80m2 a je v osobnom vlastníctve. Viac informácii o ponúkanej nehnuteľnosti sa dozviete na obhliadke.
Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho nezávislého finančného sprostredkovateľa.

Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek certifikovaného rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

Tešíme sa na spoluprácu.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce na ulici Havanská

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Havanská v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce v cene 145.000,- € je o 2.145 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421948.., uveďte číslo ponuky ZR-KH...

Pozícia realitnej ponuky

145.000,- €
Cena nehnuteľnosti 125.000,- € 170.000,- €
80 m²
Celková rozloha 80 m² 83 m²
80 m²
Úžitková plocha 79 m² 83 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie4
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-668 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny