GREEN CORNER – RAČIANSKA 69 | Mestské bývanie so zeleňou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Račianska
124.37 m²
4
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
585.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5142x zobrazená v zozname / 259x zobrazená detailne / 259x zobrazená detailne tento mesiac

Occam New Home exkluzívne ponúka byty na predaj v projekte Green Corner na Račianskej 69 – štýlové, výrazné zelené mestské bývanie.

Veľkou prednosťou Green Corner je skvelá poloha. Nachádza sa pri známom Zváračáku v lokalite Februárka, ktorá je výborne prepojená so všetkými časťami Bratislavy – či už autom, mestskou dopravou, na bicykli alebo pešo. Do centra mesta sa električkou dostanete už za štyri minúty.

Projekt Green Corner je zelený nielen na pohľad, ale aj svojím charakterom. Fasáda, strecha aj vaše lodžie a terasy budú porastené zeleňou s nezávislým zavlažovacím systémom, o ktorý sa nemusíte starať. V lete vám zabezpečí prirodzené chladenie a počas celého roka zredukuje prašnosť. Popínavé a stále zelené rastliny, ktoré budú súčasťou fasády aj lodžií, sa vďaka lankovému systému nebudú na budovu upínať, čím sa predíde jej znehodnocovaniu.
Súčasťou projektu je aj privátne átrium s oddychovou zónou pre obyvateľov domu.

Ponuka:


Projekt bude spolu tvoriť 53 bytov.
8 jednoizbových bytov, 35 dvojizbových bytov a 5 trojizbových a 5 štvorizbových bytov pre rodiny s deťmi. Každý bude mať priestrannú lodžiu alebo terasu so zeleňou. V cene bytu je aj praktická pivničná kobka.
Kompletnú ponuku nájdete na: https://greencorner.sk/ponuka-bytov

4 – izbový byt C-7.2



7/7 podlažie

Orientácia: Juh


Plocha interiéru: 100,29 m2
Terasa: 15,09 m2

Lodžia: 7,47 m2


Kobka: 1,52 m2
Výmera spolu 124,37 m2

Cena: 585.000EUR



Štandard bytu:
Byty budú vybavené veľkoplošnými oknami, bezpečnostnými protipožiarnymi vstupnými dverami, klimatizáciou, laminátovými podlahami značky EGGER s dekorom podľa vášho výberu, interiérovými bezpolodrážkovými dverami značky ERKADO, obkladmi a dlažbou talianskej značky Pastorelli so štýlovým dizajnom, ako aj kvalitnými batériami nemeckej značky Hansgrohe.

Parkovanie:


K dispozícii bude až 90 parkovacích miest v dvoch podlažiach podzemnej garáže, ktoré vám zabezpečia bezproblémové a bezpečné parkovanie.
Každé parkovacie miesto bude mať prípravu na nabíjaciu stanicu pre elektromobily, aby ste mohli svoje e-auto pohodlne a ekologicky nabíjať.

Cena za podzemné parkovacie státie od 22.000EUR do 30.000EUR.

Harmonogram:



3Q 2023 – Začiatok výstavby

1Q 2026 – Ukončenie stavby


2Q 2026 – Kolaudácia objektu

Green Corner nesie rukopis renomovaného štúdia R.A.U./QArtAll ateliér, ktoré sa zaoberá súčasnou architektúrou, urbanizmom a dizajnom. Architektúra Green Corner je inšpirovaná biofilným dizajnom, ktorý preslávili medzinárodne uznávané projekty, ako sú napr. Gardenhouse v Beverly Hills, One Central Park v Sydney či Garden & House v Tokiu.
Ako uvádzajú autori projektu architekti Martin Bumbál a Damian Vizár:
„Zeleň, zelené fasády a zelené strechy sa stali významným výrazovým, ale aj funkčným prostriedkom, ktorý určuje konečný výraz budovy.“

Za bytovým domom Green Corner stojí slovenská spoločnosť ALLWA, s. r. o., člen investičnej skupiny Woodrock Impact investing. Skúsená, inovatívna a ekologicky orientovaná skupina s jasným poslaním – tvoriť projekty so zreteľom na pragmatické riešenia, environmentálnu udržateľnosť a celospoločenský prínos pre komunity.

www.greencorner.sk
www.woodrock.sk

Predaj bytov:


Occam New Home, s.r.o.
Digital Park I, Einsteinova 21

851 01 Bratislava


Telefón:
E-mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Račianska

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Račianska v Bratislave - Nové Mesto v cene 585.000,- € je o 17.334 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 13 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

585.000,- €
Cena nehnuteľnosti 203.000,- € 1.700.000,- €
124.37 m²
Úžitková plocha 71.29 m² 220 m²

Kontaktujte

Marek Pauljučok

Marek Pauljučok

+421944.. zobraziť +421 944 196 030

Occam New Home, s.r.o.

Occam New Home, s.r.o.

Digital Park I, Einsteinova 21, Bratislava - mestská časť Petržalka 851 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha124.37 m²
Počet izieb4
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--103 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.