Exkluzívny 4 izbový byt s terasou v projekte PARKVILLE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Strážna
109.35 m²
4
3
4
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
615.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

91699x zobrazená v zozname / 1740x zobrazená detailne / 355x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS, a.s. exkluzívne ponúka príjemný 4 izbový byt s terasou a krásnym výhľadom vo výnimočnom rezidenčnom komplexe PARKVILLE na Kolibe. Bytový dom v uzavretom súkromnom areáli plnom zelene spĺňa najvyššie štandardy a očakávania mestského bývania v blízkosti prírody. Klimatizovaný byt s podlahovou plochou 109,35 m2 a slnečnou teraskou 9,35 m2 sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží zo 4., teda pod strešným penthousom. Nádherne presvetlený interiér s veľkoformátovými drevenými oknami a vonkajším tienením ponúka rodinné bývanie pre náročnú klientelu. Štandard bytu je vo veľmi dobrej kvalite a kondícii, všade sú drevené parkety v kombinácii s dlažbou v kúpeľniach, nástenné radiátory v kombinácii s podlahovými konvektormi, zabezpečený alarmom. Kuchynská linka na mieru so všetkými spotrebičmi, vstavané skrine či kompletne novo zariadená detská izba sú súčasťou výbavy a zariadenia.
Dispozíciu bytu tvorí vstupná hala s komorou, hlavná spálňa s kúpeľňou a toaletou, chodba s práčovňou a vstavanou skriňou, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a druhou toaletou, priestranná obývacia izba s jedálňou, kuchynským kútom a terasou.
K bytu je prislúcha garážové státie, ktoré je možné dokúpiť v cene 45.000€. V prípade záujmu o dve parkovacie státia, je možnosť kúpiť druhé státie po vzájomnej dohode. TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Strážna

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Strážna v Bratislave - Nové Mesto v cene 615.000,- € je o 113.896 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 28 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-GA...

Pozícia realitnej ponuky

615.000,- €
Cena nehnuteľnosti 192.000,- € 1.700.000,- €
118.7 m²
Celková rozloha 67 m² 329.5 m²
109.35 m²
Úžitková plocha 71.29 m² 220 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha118.7 m²
Úžitková plocha109.35 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GA-438 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.