Rezervovaný!TUreality ponúka pekný 4i byt v Novom meste, Račianska ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
79 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 4-izbový byt
240.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10656x zobrazená v zozname / 1047x zobrazená detailne / 386x zobrazená detailne tento mesiac

Rezervovaný!


TUreality ponúka na predaj pekný 4izbový byt na Račianskej ulici v m.č. Nové mesto. Byt má výmeru 69 m2 + 10 m2 zasklená lodžia a nachádza sa na 13.poschodí v 13.podlažnom bytovom dome s výťahom. Orientovaný je na západ (všetky 4 izby) a juh (kuchyňa) s krásnymi výhľadmi na hlavné mesto.
Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky opticky prepojenej s veľkou kuchyňou, troch samostatných izieb, kúpeľne, samostatného WC a veľkej lodžie pozdĺž celého bytu. Prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2019 - nové omietky + maľovka, komplet nové rozvody elektriny , vody a odpadu, nová plávajúca podlaha v izbách, v chodbe a v kuchyni, v kúpeľni a WC , závesné WC Geberit, sadrokartónový strop s bodovými úspornými LED svetlami v celom byte, v kuchyni nové obklady a rozvody, nové radiátory, nové moderné interiérové dvere a obložkové zárubne, nové kľučky, nové vypínače a zásuvky ž, bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná s vnútornými žalúziami v spalní sa nachádza elektrická žalúzia na diaľkové ovládanie, klíma v obývacej izbe. Predáva sa kompletne zariadený vrátane zabudovaných spotrebičov v kuchyni. Mesačné náklady sú 216€/3 osoby + elektrina.
Bytový dom je zateplený a nachádza sa v lukratívnej lokalite Nového mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou na všetky smery. V blízkom okolí sú obchody, banky, reštaurácie, parky, MŠ, ZŠ, MHD zastávka.
Cena bytu je 240.000,-Eur + sprostredkovateľská provízia RK.
Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

240.000,- €
Cena nehnuteľnosti 192.000,- € 1.700.000,- €
79 m²
Rozloha pozemku 79 m² 111 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku79 m²
Poschodieneuvedené
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52482 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.