GRAND KOLIBA - Luxusný zariadený byt s panoramatickým výhľadom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Koliba
Ulica.: Frankovská
105.31 m²
3
1
4
verejný vodovod
áno
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
615.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

30214x zobrazená v zozname / 847x zobrazená detailne / 436x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj 4-izbový byt na ul. Frankovská, Bratislava III – Nové Mesto, 105 m2, 2/3 p., 2x balkón 14,75 m2 a 4,55 m2, výťah.

Tento exkluzívny byt sa nachádza v prestížnom rezidenčnom projekte GRAND KOLIBA. Je orientovaný na východ - západ a ponúka krásny panoramatický výhľad na Bratislavu.

Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby s veľkou vstavanou šatníkovou skriňou, obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou z ktorej je výstup na terasu, troch nepriechodných izieb, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety a technickej miestnosti kde je inštalovaná práčka.

Zariadenie: kuchynská linka kompletne vybavená zabudovanými spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, rúra, varná doska, obývačková stena, vstavaný nábytok v izbách, masívne drevené podlahy, veľkoformátové hliníkové okná s trojsklom, vonkajšie elektrické žalúzie, stropné chladenie a podlahové kúrenie s individuálnou reguláciou teploty, kompozitná podlaha na balkónoch a priehľadné sklenené zábradlie, videovrátnik pre vstup do areálu ako aj bytového domu, vysokorýchlostný internet.


Nizkoenergetický bytový dom v triede A1 bol skolaudovaný v roku 2021. Pri jeho výstavbe boli použité na obvodové steny a priečky akustická tehly a pokročilé technológie.

V rámci uzavretého rozsiahleho areálu sú pre majiteľov k dispozícií detské ihriská s fitnes - relax parkom a fontánou, ako aj parkovisko pre návštevy.

Lokalita ponúka dostatok súkromia, pohodlia a bezpečia. Bytový dom sa nachádza v blízkosti lesoparku Koliba s celoročnými možnosťami športových a rekreačných aktivít.

K bytu sa predávajú aj 2 garážové státia o celkovej výmere 32 m2 a pivnicou o výmere 8m2 za cenu 50.000,-EUR

ELITEREAL pôsobí v Bratislave a okolí a zaoberá sa predajom, kúpou i prenájmom nehnuteľností. Výhodou je, že u nás neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je bezplatný právny servis je i zmluvy autorizované advokátom. Zabezpečíme zmluvy, návrh do katastra a ďalšie potrebné dokumenty. Za klienta hradíme poplatok za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra, poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách i poplatky za výpis z listu vlastníctva. Okrem realitnej činnosti poskytujeme aj hypotekárny servis – náš hypotekárny špecialista zariadi výber najvýhodnejšieho modelu financovania vašej kúpy nehnuteľnosti. V tomto prípade poskytujeme zdarma vypracovanie znaleckého posudku.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

615.000,- €
Cena nehnuteľnosti 192.000,- € 1.700.000,- €
105.31 m²
Úžitková plocha 71.29 m² 220 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha105.31 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
Internetoptika
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-DJ-30 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny