Klimatizovaný 3i byt, loggia, neterasový dom, Smolenická ul., Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Smolenická
71.68 m²
12
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
184.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

11681x zobrazená v zozname / 453x zobrazená detailne / 453x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj exkluzívne ponúkame klimatizovaný 3-izbový byt s loggiou na Smolenickej ulici v Bratislave – mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 69,68 m2 vrátane pivničnej kobky o výmere 1,38 m2 + loggia o výmere cca 3 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 2. poschodí v 12-poschodovom bytovom dome s dvoma výťahmi – osobný a nákladný. Bytový dom nie je terasový. V bytovom dome je k dispozícii kočikáreň, ktorá slúži na odkladanie bicyklov.

Výhody bytu:


- klimatizácia
- loggia
- nové výťahy
- pivnica
- zariadenie podľa dohody

Dispozícia:


Vstupuje sa do chodby z ktorej sa vchádza do kúpeľne s vaňou a na samostatnú toaletu, následne sa prechádza do priestrannej obývacej izby, z ktorej sa vchádza do kuchyne a dvoch nepriechodných spální. Na loggiu sa vchádza z kuchyne.

Stav:


Byt prešiel v roku 2014 rekonštrukciou – termoizolačné plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy, dlažby, kuchynská linka, elektrina. V obývacej izbe je umiestnená klimatizačná jednotka. Loggia je zateplená.

V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so spotrebičmi – kombinovaný sporák, voľne stojaca umývačka riadu, mikrovlnná rúra a chladnička s mrazničkou, jedálenský pult so stoličkami. Jedna so spální je k dispozícii šatníková skriňa na mieru. V obývacej izbe je umiestnená šatníková skriňa na mieru so zrkadlom, ktoré ešte opticky zväčšuje priestor.
Bytový dom taktiež prešiel rekonštrukciou – zateplenie v roku 2013, vstup na čip, výťahy.

Lokalita:


Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti domu Tesco, Lidl, pumpa, zástavky MHD a podobne. Taktiež lokalita poskytuje rýchle napojenie na obchvat Bratislavy.

Mesačné náklady: správca 170,- / 2 osoby + elektrina



Kontakt:
Email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Smolenická

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Smolenická v Bratislave - Petržalka v cene 184.900,- € je o 35.325 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 trojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-MT...

Pozícia realitnej ponuky

184.900,- €
Cena nehnuteľnosti 105.500,- € 397.000,- €
71.68 m²
Celková rozloha 55 m² 105 m²
71.68 m²
Úžitková plocha 55 m² 100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha71.68 m²
Úžitková plocha71.68 m²
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Klimatizáciaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MT-162 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.