METROPOLITAN│EXKLUZÍVNE Najväčší PENTHOUSE v Riverparku na PREDAJ

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Dvořákovo nábrežie
244 m²
12
12
5
áno - 2 autá
úplne prerobený
áno - 2
áno
predaj - 5 a viac izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

16761x zobrazená v zozname / 621x zobrazená detailne / 375x zobrazená detailne tento mesiac

METROPOLITAN│EXKLUZÍVNE Najväčší PENTHOUSE v Riverparku na PREDAJ

Exkluzívne ponúkame na predaj veľkometrážny dvojposchodový 5-izbový penthouse s 2x terasou, parkovacími miestami a pivnicou v projekte RIVERPARK
Tento DUPLEX je situovaný na najvyššom, 12. poschodí budovy, a rozlohou predstavuje najväčší PENTHOUSE v projekte.

DISPOZÍCIA



Na dvoch podlažiach bytu sa nachádza celkovo 6 samostatných miestností, z toho štyri obytné miestnosti, a jedna miestnosť pre personál.
Zo vstupnej haly sa prechádza do priestrannej svetlej obývacej miestnosti, ktorá je prepojená s kvalitne vybavenou spotrebičmi kuchyňou (vrátane chladničky s mrazničkou, umývačky riadu, vínnej chladničky, elektrickej rúry,...). a s jedálenským priestorom. Z obývacej miestnosti je prístup do hosťovskej spálne orientovanej na severozápad, s výhľadom na rieku Dunaj, s walk-in šatníkom a do kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom.
Terasa na prvom poschodí je orientovaná na severozápad a poskytuje výhľad na rieku Dunaj, a na Rakúsko.

Na hornom poschodí sa nachádza átrium s prístupom na druhú terasu. Na tomto podlaží sú ďalej situované tri spálne, z toho jedna so vystavaným nábytkom a en-suite kúpeľnou so sprchovým kútom, ďalej dve dizajnové, zrkadlovo otočené spálne s panoramatickým výhľadom na Hradný kopec, vybavené high-end technológiou ovládania závesov a osvetlenia. Obidve spálne disponujú vlastnými walk-in šatníkmi s automatickým podsvietením a ponúkajú prístup do luxusnej kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom.

Byt je nadštandardne vybavený, vrátane systému osvetlenia SMART, stropného chladenia, vonkajších žalúzií, jedinečnej dispozície a rozlohy, v interiéri sú použité luxusné materiály a technológie pre čo najvyšší štandard a komfort bývania.

Predáva sa ako nezariadený.


Rozloha bytu je 237,59 m2, plus k tomu terasy o rozlohe 50 m2, sklad / komora o rozlohe 6,75 m2 nachádzajúca sa na rovnakom poschodí ako penthhouse
V komplexe je pre rezidentov k dispozícii luxusný wellness a SPA a rozľahlé fitness centrum.

VYBAVENIE:


2x terasa s výhľadom na Dunaj
svietidlá s nastavením pre rôzne atmosféry
inteligentné ovládanie SMART HOME

3x kúpeľňa, ďalšia samostatná toaleta


klimatizácia
3x šatník
technická miestnosť pre personál
komplexný bezpečnostný alarm
externé žalúzie
drevené parkety
fitness centrum a plavecký bazén pre rezidentov

2x parking v garáži


výťah
samostatné kúrenie
inteligentný systém AMX
podlahové kúrenie
kuchyňa siematic
spotrebiče miele a gagenau (umývačka, chladnička, vínna chladnička...)
sanita Grohe, hansgrohe, Axor, Agape vysoký štandard
drevené obklady
dvere rimadesio (al rámy) - jedny z najdrahších

LOKALITA:


V pešej dostupnosti od projektu sa nachádza historické centrum mesta, ktoré disponuje kompletným občianskym vybavením vrátane obchodov, reštaurácií, kaviarní, divadiel. Komfort lokality zvyšuje aj rýchly prístup na diaľničný obchvat s pripojením do Rakúska a Českej republiky. Napriek bezprostrednej blízkosti centra mesta je to tichá a bezpečná lokalita, s možnosťou prechádzky popri Dunaji, či pripojenia na cyklotrasy s výhľadom na zelené nábrežie.

BUDOVA:


Projekt RIVER PARK je luxusný polyfunkčný komplex, ktorý patrí medzi najlukratívnejšie adresy v meste. Pre rezidentov poskytuje služby najvyššej kvality, vrátane plného občianskeho vybavenia. V komplexe sa nachádzajú potraviny, lekáreň, kníhkupectvo, luxusné reštaurácie, dostupné je aj nadštandardné SPA a fitness. V priestoroch Riverparku môžu návštevníci a rezidenti navštíviť aj galériu, parfumérie, salóny starostlivosti o telo či tanečnú školu.

Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, základného správneho poplatku na katastri.

Nehnuteľnosť bola pripravená na predaj na mieru našim Homestaging a Concierge oddelením , aj Vaša nehnuteľnosť si zaslúži prezentáciu a predaj na úrovni. Kontaktujte nás pre bezplatnú konzultáciu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 5-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Dvořákovo nábrežie

Rozloha je o 59 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 5-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 päťizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0042194.., uveďte číslo ponuky ZR-26...

Podrobné informácie

Celková rozloha280 m²
Úžitková plocha244 m²
Poschodie12
Počet poschodí12
Počet izieb5
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Terasaáno - 2
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciaseverozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2683-92 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.