Výnimočná ponuka – priestranný byt v Starom Meste, 260 m2

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Námestie Martina Benku
260 m²
6
2
8
áno
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 5 a viac izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

10078x zobrazená v zozname / 377x zobrazená detailne / 377x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj nehnuteľnosť, nachádzajúcu sa na Námestí Martina Benku v Bratislave, v bytovom dome postavenom v r. 2000. Spojené 2 byty s celkovou výmerou 260 m2 + balkón 11 m2 + loggia 3,5 m2 sa nachádzajú na 3/7 podlaží, prislúchajú k nim 2 murované pivničné kobky na medziposchodí. Priestor tvorí celé poschodie vchodu bytového domu.

Veľká variabilitu dispozičného riešenia, nosné sú takmer iba obvodové múry. Vzhľadom na to, že bol využívaný ako kancelária, je potrebné realizovať určité úpravy (kuchyňa, kúpeľňa).
V celej nehnuteľnosti sú plastové okná, vstupné dvere sú bezpečnostné, osadené sú klimatizačné jednotky, vlastné vykurovanie plynovým kotlom. Výborná orientácia na 2 svetové strany (denná časť juhozápad, nočná časť severovýchod). Priaznivé prevádzkové náklady.

Bytový dom sa nachádza priamo na okraji Starého Mesta, v lokalite s vynikajúcou dostupnosťou a vybavenosťou (zástavky MHD, obchody, reštaurácie, kaviarne, potraviny, služby v tesnej blízkosti, Medická záhrada či OC Central s poliklinikou Procare vzdialené cca 10 min chôdze).

Možnosť kúpy/dlhodobého prenájmu parkovacích státí priamo pod bytovým domom ako aj parkovania na rezidentskú kartu v bezprostrednom okolí.


Bližšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky.

Tel.: , Michal Bojsza


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 5-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Námestie Martina Benku

Rozloha je o 72 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 5-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 päťizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905361.., uveďte číslo ponuky ZR--9...

Podrobné informácie

Celková rozloha275 m²
Úžitková plocha260 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb8
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--93 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.