PREDAJ exkluzívneho 5izb. apartmánu v SKY PARK 4. veža, 9.p., BAI

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Továrenská
127.16 m²
31
9
5
áno
centrálna
predaj - 5 a viac izbový byt - Novostavba
Cena v RK +DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

13622x zobrazená v zozname / 586x zobrazená detailne / 586x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o. Vám exkluzívne v zastúpení klienta ponúka na PREDAJ ojedinelý, nadštandardne rozľahlý, svetlý 5-izbový apartmán v obľúbenom projekte NOVOSTAVBE - SKY PARK v 4. veži. Takýto typ nehnuteľnosti nie je štandardne v ponuke na predaj na našom trhu. Apartmán je umiestnený na 9.p./30.p. a má celkovú rozlohu 137,69m2. Bytová jednotka vzniká spojením 2 apartmánov (3i + 2i). Prepojenie 2 bytových jednotiek je zabezpečené v réžii developera. Náčrt prepojenia je možné vidieť na pripojenom pôdoryse. Celý apartmán bude krásne presvetlený s 2 peknými lódžiami (5,78 + 4,75 = 10,53 m2) a s výhľadom na mesto a okolie tohto bytového komplexu v Bratislavskom downtowne.

Možný odpočet DPH.


Dispozícia a vybavenie bytu - pôdorysy oboch bytových jednotiek a aj náčrt ich prepojenia je možné vidieť na pripojenom pôdoryse.

VÝHODY:


- možný odpočet DPH,
- predpokladaná kolaudácia a odovzdávka apartmánu v 06-07/2024,
- čiastočná úhrada teraz a zvyšný doplatok developerovi po kolaudácii,
- byt je krásne svetlý a veľmi dobre dispozične riešený,
- severná orientácia - výhľad na starú autobusovú stanicu,
- bytový komplex poskytuje nadštandardné služby - recepcia s 24-hodinovou službou, centrálne kúrenie, ako aj chladenie rekuperáciou, voľne dostupnú panoramatickú vyhliadku (na streche každej veže),
- nadštandardná kvalita budovy a moderné riešenie jednotlivých technológií, ako aj celkové nadštandardné vybavenie projektu - vrátane verejného mestského parku a oddychovej zóny,
- v rámci parku bude bežecký chodník, rôzne športoviská, detské ihriská, park pre psy, ale aj útulné malé kaviarne či štýlové obchodíky.
- všetky tieto obchodné prevádzky (potraviny, reštaurácie, kaviarne, trafika, lekáreň, súkromná škôlka, zubná ambulancia, kaderníctvo a barbershop, nechtové štúdio, vináreň a iné) majú obyvatelia plne k dispozícií priamo v oddychovej zóne tohto komplexu, ktoré značnou mierou dopĺňajú komfort bývania v tomto exkluzívnom projekte.

LOKALITA:


Bývalá industriálna zóna bratislavských Mlynských nív zmenila svoju podobu. Stala sa modernou časťou Starého Mesta a vytvára úplne novú časť bratislavského centra s moderným bývaním svetovej úrovne. Podstatnou dominantou tejto časti je Sky Park. Za posledné roky tu vznikla úplne nová časť bratislavského centra so všetkými výhodami, ktoré život v meste prináša. V bezprostrednej pešej dostupnosti sa nachádza Obchodná galéria Eurovea s množstvom služieb, obchodov, reštaurácií, Slovenské národné divadlo, dunajská promenáda, ako aj nová autobusová stanica s veľkým nákupným centrom NIVY, či zastávky MHD.

CENA: na vyžiadanie v RK, na telefónnom čísle .



© Text, fotografie a zobrazenia vizualizácií sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE, ako aj © Matúš Kotulič.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 5-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Továrenská

Rozloha je o 24 metrov menšia ako je priemerná rozloha 5-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 päťizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-AS...

Podrobné informácie

Celková rozloha137.69 m²
Úžitková plocha127.16 m²
Poschodie9
Počet poschodí31
Počet izieb5
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno - 2
Výťaháno
Zateplený objektáno
Klimatizáciacentrálna
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciaseverná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AS-186 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.