!ZĽAVA! Na predaj dom obchodným priestorom Borčice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

3D prehliadku nájdete na linku: https://my.matterport.com/show/?m=DkrQYX97p27

Hľadáte ideálny domov pre svoju rodinu na dedine, ale v tesnej blízkosti mesta? Alebo hľadáte dokonalé, reprezentatívne miesto pre svoje podnikanie s perfektnou dostupnosťou na diaľnicu? Či snáď hľadáte miesto, ktoré Vám ponúkne prienik oboch týchto podmienok? Mám pre Vás dokonalé riešenie...

RADO Reality ponúka na predaj výnimočný rodinný dom s podnikateľskými priestormi v obci Borčice. Dom sa nachádza na pozemku s výmerou 1212 m2.

Tehlová stavba z roku 2002 a podlahovou plochou 252 m2 prešla v roku 2015 prístavbou a rekolaudáciou na obchodný priestor.

Dom tvoria tri podlažia:

Suterén pozostáva z: centrálnej chodby, dvoch nepriechodných miestností, práčovne, štýlovej kúpeľne so saunou a garáže s elektrickou bránou.

Prvé nadzemné podlažie pozostáva z: centrálnej chodby, priestrannej kuchyne s jedálenskou časťou, veľkorysou miestnosťou s východom na balkón predelenou na dve časti systémom rolldoor, nepriechodnej kancelárie, kúpeľne a samostatnej toalety.

Druhé nadzemné podlažie pozostáva z: centrálnej chodby, kancelárie, dvoch priestranných miestností s východom na balkón, kúpeľne a samostatnej toalety.

Za domom sa nachádza vydláždené parkovisko s kapacitou 10 áut, prístavba s výmerou 78 m2 súčasťou ktorej sú dve murované garáže s elektrickými bránami.

Obec Borčice Vám poskytne veľmi dobrú dostupnosť na diaľnicu (cca 2 min. výjazd Dubnica nad Váhom) a tým dostupnosť do okolitých miest: Ilava cca 10 min, Dubnica na Váhom cca 5 min, Trenčín cca 15 min.

Možné využitie: salón krásy, kozmetický salón, kaderníctvo, malá výroba, kancelárske priestory, štúdio, bývanie... Možnosť zriadenia aj viacerých prevádzok.
Celý objekt je oplotený s elektrickou bránou bez ďalších investícií.


Uvedená cena je konečná, nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie zmlúv, fin. poradenstvo a správny poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
+ VRÁTIME VÁM 10% Z REKONŠTRUKCIE

Podobné realitné ponuky

NA PREDAJ - obchodné priestory v CENTRE mesta Dubnica n/V - až 256m2
Predaj Cena v RK
NA PREDAJ - obchodné priestory v CENTRE mesta Dubnica n/V - až 256m2

REWIN reality Vám ponúka exkluzívne na PREDAJ jedinečnú príležitosť, obchodné priestory priamo v srdci mesta Dubnica nad Váhom. Poloha na ktorej sa budova nachádza je najlukratívnejšia a najviac vyhľadávaná časť...

Obchodné priestory 256 m2 Dubnica nad Váhom / Námestie Matice slovenskej
Investičná príležitosť - STÁNOK na PREDAJ - centrum N.Dubnica
Predaj 11.000,- €
Investičná príležitosť - STÁNOK na PREDAJ - centrum N.Dubnica

REWIN reality Vám ponúka NA PREDAJ skvelú investičnú príležitosť, predajný stánok v centre mesta Nová Dubnica. Ide o nehnuteľnosť, ktorá je výborne umiestnená priamo na námestí v pristrešenej pešej zóne...

Obchodné priestory 12 m2 Nová Dubnica / Mierové námestie 2
NOVINKA ! POTRAVINY NA PREDAJ - Nová Dubnica SNP
Predaj 155.000,- €
NOVINKA ! POTRAVINY NA PREDAJ - Nová Dubnica SNP

REWIN reality Vám exkluzívne ponúka NA PREDAJ jedinečnú príležitosť, dlhoročne prosperujúce zabehnuté potraviny vo výbornej a frekventovanej lokalite v meste Nová Dubnica.Obchodné priestory majú výmeru až 74m2, POZOR -...

Obchodné priestory 74 m2 Nová Dubnica / SNP
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ - obchodné priestory v CENTRE mesta Dubnica n/V - až 256m2 Cena v RK Obchodné priestory 256 m2 Dubnica nad Váhom
Námestie Matice slovenskej
predaj
Investičná príležitosť - STÁNOK na PREDAJ - centrum N.Dubnica 11.000,- € Obchodné priestory 12 m2 Nová Dubnica
Mierové námestie 2
predaj
NOVINKA ! POTRAVINY NA PREDAJ - Nová Dubnica SNP 155.000,- € Obchodné priestory 74 m2 Nová Dubnica
SNP
predaj