Novostavba - bungalov 4+kk, Lúky (Púchov)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Lúky
Ulica.: Lúky
102 m²
423 m²
1
4
nie
holopriestor
verejný vodovod
nie
predaj - Rodinný dom - Novostavba
144.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5302x zobrazená v zozname / 401x zobrazená detailne / 401x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - REALITNÁ KANCELÁRIA - Predáme novostavbu rodinného domu v obci Lúky na celodenne slnečnom pozemku. BUNGALOV V ŠTÁDIU HOLODOM S POZEMKOM - 144.000 ,-EUR. O novej štvrti: - Pozemok o výmere 423 m2 + podiel na prístupovej ceste - Novovznikajúca tichá lokalita s možnosťou pokojného bývania na vidieku - Výborná lokalita s komfortnou a výbornou dostupnosťou do centra mesta Púchov len 15 minút autom - V blízkosti je dobrá občianska vybavenosť (škola, škôlka, autobusová zástavka, potraviny, lekáreň - V blízkosti sú aj lyžiarske strediska SKI Centrum Kohútka - a 10 min autom na hranice s Českou republikou. Technické info: - Rodinný dom v štádiu holodom - YTONG 300 mm+ zateplenie polystyrén 150 mm - Vonkajšia omietka biela (možnosť vybrať si farbu) - Betónová krytina Terran DANUBIA Evo Carbon vrátane doplnkov - Okná biele plastové 7-komorové, 3-sklo (možnosť vybrať si farbu) - Podlahové elektrické vykurovanie s ovládaním cez BLUETOOTH (teplovodné s kotlom alebo tepelným čerpadlom za doplatok) - Zdroj vykurovania podlahové elektrická vykurovanie (v cene), možnosť tepelné čerpadlo (za doplatok) - Kompletné vnútorné rozvody: voda odpad, elektrika, vykurovanie - Kompletné vnútorné omietky (štuk alebo sadra), podlahy cementové alebo anhydrid - Zateplenie stropu (minerálna vata 40cm) a sadrokartón s prípravou pre osvetlenie - Komín a príprava pre montáž krbu - Pripravené na maľovanie a obkladanie podľa vlastných predstáv - Klimatizačná jednotka -Možnosť dokončenie na kľúč + cca 15.000,- eur - Všetky povolenia k stavbe rodinného domu. Siete: - Voda - Napojenie na obecnú kanalizáciu - Elektrická prípojka s hodinami - Realizácia verejného osvetlenia. Ďalšie info o rodinnom dome: - Veľkosť 4-izbového bytu - Dispozičné riešenie domu vytvára dobré podmienky na bývanie s veľmi komfortným riešením celého obytného priestoru - pozostáva zo vstupnej chodby, dennej časti-obývacej izby so vstupom na vonkajšiu terasu a kuchyne, spálne, 2 samostatných izieb, kúpeľne, WC a technickej miestnosti. - Zastavaná plocha rodinného domu je cca 102 m2. Financovanie: Individuálne riešenie financovania pre každého klienta. Kontakt: Ing. Zuzana Mangundová, tel.: , mail:

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Lúkách

Inzerovaný rodinný dom v Lúkách v cene 144.000,- € má priemernú cenu rodinného domu v Lúkách. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu v Lúkách.

Pozícia realitnej ponuky

144.000,- €
Cena nehnuteľnosti 68.000,- € 880.000,- €
423 m²
Rozloha pozemku 105 m² 6191 m²
110 m²
Zastavaná plocha 60 m² 397 m²
102 m²
Úžitková plocha 1 m² 524.12 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku423 m²
Zastavaná plocha110 m²
Úžitková plocha102 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaneupravená cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-189747 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.