V TOP lokalite rodinný dom pri parku!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Lednické Rovne
Ulica.: Medová
po rekonštrukcii
predaj - Rodinný dom
399.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3253x zobrazená v zozname / 268x zobrazená detailne / 26x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj priestranný 5izbový rodinný dom s úžitkovou plochou cca 360m2 . Dom sa nachádza na 610m2 slnečnom, rovinatom pozemku a situovaný je v jednej z najžiadanejších lokalít obce Lednické Rovne na tichej, slepej ulici Medová. K domu prislúcha záhrada len pár krokov od domu o výmere 774m2.

Dispozícia domu je veľmi prakticky rozdelená:


pivnica: garáž, práčovňa, kotolňa
denná časť: vstupná chodba, kuchyňa moderne prepojená s obývacou izbou s elektrickým krbom, ktorý dotvára rodinnú atmosféru, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, posilňovňa (môže byť hosťovská izba alebo pracovňa) chodba, z ktorej sa suchou nohou dostanete do pivnice
nočná časť: spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC, šatník a balkón s krásnym výhľadom na Butkov

O dome:


Dom je napojený na obecnú vodu a odpad je riešený žumpou (22m3). Kúrenie je zabezpečené komfortne plynovým kotlom (2020) s možnosťou regulácie v každej miestnosti, zároveň ako alternatíva kúrenia môže byť kotol na tuhé palivo. Dom prešiel v roku 2021 rozsiahlou rekonštrukciou (nová elektrika, nové stierky, nové potery na podlahách, nové podlahy, zateplenie strechy,...)

Čo by Vás mohlo zaujímať:


• Dom si ľahkou stavebnou úpravou môžete prerobiť na dvojgeneračný
• V dome je kamerový systém a optický internet

• Všetky spotrebiče v kuchyni sú zn.: Whirlpool


• Praktická garáž (na diaľkové ovládanie) Vám zabezpečí komfortné parkovanie pre Vaše autá a dostatok úložného priestoru
• Na pozemku sa nachádza hospodárska budova

Výhody:


• Dom sa predáva čiastočne zariadený na individuálnej dohode s novým majiteľom
• Súčasťou predaja je aj takmer nová štiepačka na drevo, kosačka, krovinorez, elektrická píla (1 mesačná), miešačka, pingpongový stôl (všetko cca 1,5 ročné)
• V dome zostáva aj takmer nový TV Philips s podsvietením
• Poteší Vás „ALEXA“ – inteligentná domácnosť (rozsvietenie svetiel, telefonovanie, nastavovanie termostatov všetko cez mobil)
• Veľkou výhodou je slepá ulica a susediaci „Historický park Lednické Rovne“

Môj tip:


Ak máte radi priestor a vzdušnosť, tento z vonku nenápadný dom Vám ponúkne komfortné bývanie pre Vašu rodinku v mimoriadne výbornej lokalite s výhľadom na nádherný park.

Určite odporúčam a teším sa na spoločnú obhliadku!

V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Lednických Rovnee na ulici Medová

Podrobné informácie

Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--230 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny