PREDANÉ ❗️ 2, 5 Izbový byt na predaj, Partizánske - Gen. Svobodu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: Gen. Svobodu
56 m²
8
1
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
76.000,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

13511x zobrazená v zozname / 1363x zobrazená detailne / 335x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj 2 izbový byt v tesnej blízkosti centra mesta Partizánske. Bytový dom je zatepleny, prešiel rekonštrukciou spoločných priestorov, ma výťah. V blízkosti bytového domu sa nachádza škola, škôlka, potraviny a na skok v centre mesta všetká potrebná občianska vybavenosť vrátane autobusového, vlakového a Taxi spojenia. Predávaný byt sa nachádza na 1 podlaží. Je v osobnom vlastníctve, prešiel kompletnou rekonštrukciou, predáva sa čiastočne zariadený. Parkovanie je pred bytovým domom.

Celková rozloha bytu je 56 m2. Ma veľmi dobre dispozičné riešenie, každá miestnosť ma svoj vlastný vstup, čo je veľkou výhodou. Byt je priestranný a ma takzvanú pol izbu a komoru s oknom. Rekonštrukciou bolo pozmenené dispozičné riešenie. Nová dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne, kuchyne, dvoch izieb, komory a veľkého šatníka, ktorý sa využíva aj ako ďalšia izba.

V byte sú plastové okná , plávajúce podlahy, v kúpeľni dlažba, steny majú omietky, stropy znížené, osvetlenie bodovými svetlami, kompletnou rekonštrukciou prešli elektrické rozvody, rozvody vody, odpadu, nové rozvody kúrenia a nové radiátory. Jadro je murované, interiérové dvere sú nové, zárubne majú obloženie vo farbe dverí. Vstupné dvere nové, bezpečnostné. Stupačky v šachte boli vymenené. Plánuje sa výmena výťahov.

Čo dodať na záver ? NEMÁM ŽIADNE VÝHRADY !



Byt na kúpu odporúčam, nový majiteľ nemusí robiť žiadne úpravy, stačí si priniesť osobné veci a môžete bývať. Preto, ak hľadáte byt na okamžité nasťahovanie sa, tak neváhajte a kontaktujte ma a ja Vám rada tento krásny bytík ukážem.

Kontaktovať ma môžete na tel. čísle , alebo mailom na

V prípade kúpi na hypotéku Vám rada pomôžem a všetko potrebné zabezpečím.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Partizánskom na ulici Gen. Svobodu

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Gen. Svobodu v Partizánskom v cene 76.000,- € je o 6.765 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Partizánskom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Partizánskom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907720.., uveďte číslo ponuky ZR-77...

Pozícia realitnej ponuky

76.000,- €
Cena nehnuteľnosti 49.500,- € 103.000,- €
56 m²
Celková rozloha 45 m² 70 m²
56 m²
Úžitková plocha 45 m² 70 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Úžitková plocha56 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-777222 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny