TUreality ponúka na predaj slnečný 2izbový byt s garážou 57m2 Veľké Bi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
57 m²
neuvedené
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

18754x zobrazená v zozname / 1353x zobrazená detailne / 319x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 2 izbový byt s kuchynským kútom v mestskej časti Veľké Bielice, okr. Partizánske. Byt s rozlohou 57m2 sa nachádza na 1. poschodí. K bytu prislúcha veľký balkón. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (plávajúce podlahy- vlastné podlahové vykurovanie, plastové okná, kúpeľňa s toaletou, elektrika, radiátory, vstavaná skriňa, optický internet). Má predprípravu na vlastnú klimatizáciu. V cene bude aj dokončenie kuchynskej linky vrátane spotrebičov.
DISPOZÍCIA BYTU: samostatný vchod do bytu, samostatné schodisko, vstupná chodba, obývačka s kuchynským kútom, samostatná izba, kúpeľňa a WC. K bytu prislúcha aj garáž (34m2). Možnosť dokúpenia záhradky o výmere 150m2 za príplatok. V cene je aj spoluvlastnícky podiel na pozemku.
LOKALITA: Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Veľké Bielice ponúkajú výbornú občiansku vybavenosť. Pre obhliadku a viac informácii ma môžete kontaktovať na tel. čísle: , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Partizánskom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Partizánskom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku57 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51724 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.