RADO I Na predaj krásny moderne zariadený 4izbový byt I 70 ㎡ I

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Kukučínova
70 m²
zvýšené prízemie
4
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
239.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10801x zobrazená v zozname / 967x zobrazená detailne / 382x zobrazená detailne tento mesiac

Patrik z RADO Reality Vám ponúka krásny 4 izbový byt ( byt bol pôvodne 3 izbový ale jednoduchou stavebnou úpravou sa stal plnohodnotný 4 izbový byt pre rodinu ) s príjemným výhľadom do tichého parku s novým bezpečným detským ihriskom vo vyhľadávanej lokalite Nového mesta.
Kompletne zariadený byt s výmerou podlahovej plochy 69,88 m2je situovaný na 1. NP (zvýšené poschodie) v zateplenom tehlovom bytovom dome s výťahom.

DISPOZÍCIA:



Vstupná hala so šatníkovými skriňami na mieru, dve samostatné detské izby, veľmi príjemná obývacia izba s kuchynskou časťou ktorá Vám dáva pocit rodinného domu vďaka otvorenej dispozícií, rodičovská spálňa a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.

V interiéri sú vymenené parkety, elegantná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, plastové okná či vstavané skrine a moderná kúpeľňa, tu prebehla kompletná rekonštrukcia minulý rok, nachádza sa tu moderný sprchový kút.

V byte sa nachádza aj malý kútik kde je skriňa na mieru a pračka. Celá domácnosť je módnom trende „tón v tóne“ a ponúka elegantné riešenie bývania.
Celý byt má južnú orientáciu s výhľadom do príjemného parku.

Predáva sa zariadený tak ako ho vidíte na fotografiách, je po komplet novej maľovke, po kompletnej rekonštrukcii (6 rokov dozadu)

Byt je napojený na vlastnú plynovú kotolňu ktorá sa nachádza v bytovom dome.

K bytu prislúcha pivnica a jeden bonus ktorý Vám radi predstavíme pri osobnej obhliadke.

Poskytuje komfortné bývanie aj mladým rodinám vďaka svojej vybavenosti a polohe.


LOKALITA:


Bytový dom sa nachádza na Kukučínovej ulici neďaleko Nákupného centra Slimák, Trnavského mýta a OC Centrál, Nákupného centra Vivo ( Polus) . V bezprostrednej blízkosti je k dispozícii kompletná občianska vybavenosť. V pešej vzdialenosti sú autobusové a električkové zastávky, Trhovisko, školské zariadenia , reštaurácie a kaviarne. Celá lokalita má komunitný charakter. V tesnej blízkosti vzniká Central park Filiálka. V pešej vzdialenosti sú tiež lesy pod Kamzíkom ideálne na prechádzky a relax.


V prípade, ak by ste byt kupovali investične, vieme Vám byt predať s nájomníkmi, ktorí tam dlhodobo bývajú, takže by ste nemali žiadne starosti s hľadaním nájomníkov.


CENA bytu 239.000€



Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si obhliadku.

Patrik Daňo


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií cez preberací protokol, pomoc pri podaní daňového priznania k dani za nehnuteľnosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Kukučínova

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

239.000,- €
Cena nehnuteľnosti 192.000,- € 1.700.000,- €
70 m²
Celková rozloha 67 m² 329.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónnie
Lódžianie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2332 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.