RADO|REZERVOVANÉ Predaj 2-izb.bytu, ul.K Výstavisku, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
56 m²
4
1
2
úplne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
115.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11626x zobrazená v zozname / 763x zobrazená detailne / 359x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVOVANÉ! RADO Reality ponúka na predaj 2-izbový byt na ulici K Výstavisku. Byt má celkovú výmeru 56 m² a loggia má výmeru 7 m². K bytu prináleží aj pivnica.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, kúpeľne s vaňou, obývačky prepojenej s kuchyňou a spálne.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018, kedy boli vymenené elektrické rozvody, rozvody vody, okná a podlahy. Súčasťou rekonštrukcie boli aj nové stierky a sadrokartón. Nová kuchyňa je vybavená indukčnou doskou, umývačkou riadu, elektrickou rúrou, chladničkou a mikrovlnnou rúrou.
Byt sa predáva kompletne zariadený. Momentálne je prenajatý, čo je výhodou pre tých, ktorí hľadajú byt ako investíciu - nájomníci môžu pokračovať v nájme, ďalšia veľká výhoda je parkovanie zadarmo.

Celkové mesačné náklady sú 140€.


V okolí bytu je kompletná občianska vybavenosť - školy, škôlky, MHD, obchody (Lidl, Billa, Kaufland), obchodné centrum MAX. Do centra mesta je to iba 15 minút pešo.
Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú komfort bývania v dobrej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, alebo ako investíciu s možnosťou pokračovania v prenájme.

Miroslava Kováčová


RADO Reality Group
Tel.:
e-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne

Inzerovaný 2 izbový byt v Trenčíne v cene 115.000,- € je o 19.488 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

115.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
63 m²
Celková rozloha 32 m² 98.6 m²
56 m²
Úžitková plocha 32 m² 83.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Úžitková plocha56 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2521 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.