REZERVOVANÉ / JEDINEČNÁ PRÍLEŽITOSŤ rod. dom + pozemok 5821m2 Zubák

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Zubák
132 m²
5821 m²
2
4
áno
verejný vodovod
predaj - Rodinný dom
94.500,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

14865x zobrazená v zozname / 1715x zobrazená detailne / 386x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka exkluzívne na PREDAJ rodinný dom s veľkorysým pozemkom až o výmere krásnych 5821 m2 v príjemnej a prírodou obklopenej obci Zubák. Nehnuteľnosť sa nachádza na sympatickej a tichej ulici, disponuje slnečným pozemkom a dostupnosť je veľmi dobrá.

Dispozične domček pozostáva zo : vstupnej chodby, kuchyne, spálne, obývacej miestnosti, kúpeľne, špajze. Na vrchnom podlaží nájdete dve spálne a podkrovný úložný priestor - povalu. Dispozícia domu je dobrá, izby sú priestranné a presvetlené. Domček je v dobrej kondícii, zachovalý, pevná tehlová poctivá stavba. Stav je pôvodnejší no naozaj zachovalý. Strecha domu prešla kompletnou výmenou a je úplne nová. Rozloha vnútornej plochy domu je 132m2, v suteréne domu sa nachádza pivnica, ktorá slúži aj ako technická miestnosť.

Pozemok je naozaj veľmi priestranný, nachádza sa na ňom i garáž o výmere 27m2, rôzne hospodárske budovy na drevo i náradie. Možnosti na využitie tohto pozemku sú naozaj rozmanité, a nový majiteľ sa môže realizovať naozaj akokoľvek (bývanie, záhradkarčenie, pestovanie, chovateľstvo, výstavba, relax a pod.) Kúsok od domu je i potok, ktorý vytvára príjemnú a pokojnú atmosféru. V obci Zubák je kompletná občianska vybavenosť: škôlka či škola, krčma, potraviny, dostupnosť autobusom, diaľnica je nedaľeko obce, mesto Púchov či Ilava vzdialená iba cca 15-20 min. autom.

Výhody tejto čoraz viac žiadanej obce sú viaceré, najväčšou asi prostredie, príroda na okolo, či súkromie, kde môže človek oddychovať a tráviť ničím nerušený čas relaxom so svojimi blízkymi.

Nehnuteľnosť je bez akejkoľvek ťarchy a kúpou voľná, tešíme sa na Vaše obhliadky.



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Zubáku

Inzerovaný rodinný dom v Zubáku v cene 94.500,- € je o 252.948 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Zubáku. Rozloha je o 45 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Zubáku.

Pozícia realitnej ponuky

94.500,- €
Cena nehnuteľnosti 68.000,- € 880.000,- €
5821 m²
Rozloha pozemku 105 m² 6191 m²
132 m²
Úžitková plocha 1 m² 524.12 m²

Kontaktujte

Matej Michalec

Matej Michalec

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421919.. zobraziť +421919193829

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku5821 m²
Úžitková plocha132 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Garážáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-775340 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.