Slnečný 2-izbový byt s LODŽIOU a SÚKROMNOU ZÁHRADOU

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Mraziarenská
45.8 m²
9
2
2
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
510,- €/mes. Energie:
180 € / mes
+180,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

16922x zobrazená v zozname / 612x zobrazená detailne / 13x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/DS

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom SLNEČNÝ 2-izbový byt s LODŽIOU v lokalite Bratislava II. Ružinov na ulici Mraziarenská. Byt má celkovú výmeru 45,8 m2 (byt 42,4 m2, lodžia 3,4 m2). Nachádza sa na 2. poschodí v 9 poschodovej NOVOSTAVBE (Octopus) s VÝŤAHOM, VLASTNOU KOTOLŇOU, 24-hodinovou STRÁŽNOU SLUŽBOU a VEĽKOU SÚKROMNOU ZÁHRADOU. Dispozícia bytu: obývacia izba prepojená s kuchyňou s jedálenským a pracovným stolom, spálňa s lodžiou, kúpeľňa so sprchou a wc, chodba.

Výhody:


❶ Novostavba
❷ Lodžia

❸ Súkromná záhrada


❹ Vlastná kotolňa
❺ Výťah

STAV BYTU:


NOVOSTAVBA bola skolaudovaná v roku 2007. V byte sú laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, keramické obklady, plastové okná so žalúziami a bezpečnostné vchodové dvere. Dvere na lodžiu sú hliníkové s vákuovaným sklom. Lodžia je presklená mobilnými sklenenými panelmi. Byt sa prenajíma KOMPLETNE ZARIADENÝ moderným nábytkom, manželskou posteľou, rozťahovacou sedačkou, televízorom a kuchyňou plne vybavenou spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, sklokeramická varná doska, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a digestor). V kúpeľni je umiestnená pračka.
Doplňujúce informácie o značkách elektrických spotrebičoch sú uložené vo virtuálnej prehliadke v zelených bodoch.

PLATBY:


Mesačné nájomné je vo výške 510,-EUR + energie vo výške 180,-EUR. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac vo výške 690,-EUR, depozit vo výške 690,-EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 345,-EUR.
Byt je voľný IHNEĎ.

LOKALITA:


V okolí bytového domu je VYNIKAJÚCA OBČIANSKA VYBAVENOSŤ so všetkými potrebnými službami a prevádzkami. Priamo v dome sa nachádzajú potraviny MALINA a kaviareň MADISON. 3 minúty chôdzou sú vzdialené obchody BILLA, LIDL a tiež FITNESS CENTRUM. Len 10 minút trvá cesta na TRHOVISKO MILETIČOVA a do obchodného domu CENTRAL. Blízko domu sa nachádza detské ihrisko aj zastávka MHD. Možnosť športu a trávenia voľného času ponúka jazero ŠTRKOVEC.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento pekný byt osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás!

/ PRENÁJOM / 2 - IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA II. RUŽINOV / MRAZIARENSKÁ ULICA / LODŽIA / SÚKROMNÁ ZÁHRADA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha45.8 m²
Úžitková plocha45.8 m²
Poschodie2
Počet poschodí9
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno