Ponúka 3i byt v Petržalke, Hrobákova ul., 64, 4m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
64 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 3-izbový byt
174.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2574x zobrazená v zozname / 345x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3 izbový byt na Hrobákovej ulici v Petržalke. Výmera bytu je 61,9 m2 + 2,5 m2 lodžia a nachádza sa na 7.poschodí v 12.podlažnom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha pivnica o veľkosti 1,7 m2 v suteréne BD a spoločný priestor pre 4 byty na poschodí vedľa bytu.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, troch samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a lodžie. V byte boli v r. 2008 vymenené plastové okná a položená plávajúca podlaha do najväčšej izby, inak sa predáva v pôvodnom stave a je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Mesačné náklady sú 165,-Eur + elektrina a plyn.
Bytový dom je zateplený a nachádza sa v obľúbenej lokalite Petržalky s kompletnou občianskou vybavenosťou - lekáreň, potraviny, škôlka, škola, reštaurácie, detské ihriská, zástavka MHD, výborná dostupnosť na bratislavský obchvat. V blízkosti je dostihová dráha a bohaté možnosti na pešie výlety i cykloturistiku.

Cena bytu je 174.980,-Eur.


Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku64 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené zpanel