PREDAJ - slnečného 3i bytu pri Horskom parku, Na Hrebienku, BA - I

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Na Hrebienku
72.23 m²
8
5
3
úplne prerobený
nie
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
339.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

31709x zobrazená v zozname / 2918x zobrazená detailne / 936x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE ponúka na PREDAJ krásny, slnečný 3-izbový byt s 2 lodžiami v krásnom prostredí neďaleko Horského parku. Nehnuteľnosť sa nachádza na ulici na Hrebienku - mestská časť Bratislava – Staré Mesto. Byt má celkovú rozlohu 86,53 m2, vrátane 2 lodžii o výmere 14,3 m2. Byt sa predáva čiastočne zariadený, k dispozícii je aj pivničná kobka. Nachádza sa na 5. poschodí bytového domu s výťahom.
Veľkou výhodou je obľúbená lokalita a jeho kompletná rekonštrukcia. Parkovanie je zabezpečené pred bytovým domom. Na poschodí nebudete mať veľa susedov, nakoľko sú tam iba 3 bytové jednotky. V bytovom dome je jeden výťah, ktorý prešiel rekonštrukciou. Areál a jeho okolie je plný zelene a jedná sa fakt o krásne bývanie v blízkosti nielen Bratislavského hradu ale aj Horského parku, kde môžete tráviť voľný čas prechádzkami alebo s deťmi na ihrisku. Horský park máte na pešo 10 minút a cestou sa môžete zastaviť aj na dobrú kávu. Bytový dom je z roku 1972 a disponuje aj spoločným priestorom pre odkladanie bicyklov a kočíkov. Byt je tak vhodný pre mladú rodinku ako aj pre ľudí, ktorí radi aktívne trávia voľný čas, nakoľko to okolie poskytuje.

Po byte sa viete poprechádzať prostredníctvom našej 3D prehliadky, ktorá je súčasťou inzerátu.

Dispozícia:


Byt je veľmi dobre dispozične riešený – prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2009 a môžete sa doň rovno nasťahovať. Chodbou sa dostanete do všetkých izieb, ktoré sú nepriechodné. Pri rekonštrukcií bolo vymenené nasledovné: nové obklady a dlažby v kuchyni, kúpeľni a na toalete, nové plastové okná, repasované krásne stromčekové parkety, nová elektroinštalácia, vypínače a zásuvky, zasklenie lodžie v spálni, nové vstavané rolldor skrine, nová kuchynská linka. Kuchynská linka je vybavená sporákom s indukčnou varnou doskou zn. Gorenje, elektrickou rúrou zn. Mora, umývačkou riadu zn. Electrolux, digestorom zn. Elicia. Z kuchyne je vstup do komory, ktorá je veľkou pridanou hodnotou každej domácnosti. Priestor kuchyne je pekne prepojených obývacou časťou. Priestranná lodžia, z ktorej máte nádherný výhľad z hradného kopca Vás každý deň príjemne prekvapí, nielen západom slnka. Kúpeľňa je vybavená komfortne veľkým sprchovým kútom a tiež aj vaňou. Byt disponuje samostatnou toaletou. Veľkou výhodu je šatník, kde je úložný priestor nielen pre oblečenie ale je tu umiestnená aj pračka.

Výhody:


- slnečný 3i byt s celkovou rozlohou vrátane lodžii 86,53m2,
- vonkajšie elektrické žalúzie,
- samostatný šatník,
- pivničná kobka - prechod peši "suchou nohou",
- komora so vstupom z kuchyne, poskytujúca veľkorysý úložný priestor,
- byt je skvelo dispozične riešený a predáva sa čiastočne zariadený,
- dostupnosť na pešo k Horskému parku 10 minút,
- výborná a jednoduchá dostupnosť do centra mesta (MHD, na pešo),
- dobrý výjazd na diaľničný obchvat D1 a D2,
- komunitné bývanie s dobrými susedmi,
- možnosť zariadiť si byt podľa svojich predstáv,
- vyhľadávaná lokalita vhodná aj na prenájmy,
- kompletná občianska vybavenosť – školy, škôlky, detské ihriská, reštaurácie, Bratislavský hrad, blízkosť lesa v Horskom parku, alebo aj blízkosť lesa a oddychovej zóny – Koliba, vhodné pre športové a rekreačné vyžitie – turistika, cyklistika,
- mesačné náklady 234,-EUR - správa bytového domu, plus elektrina 31,-EUR, plus 6,-EUR plyn, optika Orange.

Lokalita:


Bytový dom na ulici na Hrebienku poskytuje veľmi veľa možnosti či už na relax, prechádzku, beh alebo posedenie na kávičke v HORSKOM PARKU ako aj kvalitnú občiansku vybavenosť od potravín YEME, reštaurácií, materských škôlok a škôl a zariadení, kde Vy aj Vaša rodina môžete tráviť voľný čas. Hradný kopec ponúka veľa možností, či už v lete kúpalisko Mičurin – 10 minút z Vášho domu, tenisové kurty v Športovom areáli Patronka - 15 minút na pešo, využiť môžete aj blízke obľúbené obchodné centrum Galéria Cubicon a ďaleko to nebudete mať ani do Bratislavskej zoologickej záhrady alebo na známy pamätník Slavín. Výborná dostupnosť MHD, na obchvat D1 a D2, a blízkosť centra robí túto lokalitu stále najvyhľadávanejšiu na bývanie. Stačí sa len rozhodnúť a vybrať si túto jednoducho dobrú adresu v Bratislave.

CENA:


339.900,-EUR vrátane pivničnej kobky a provízie pre RK.

RK LIVIANTE poskytuje KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Na Hrebienku

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Na Hrebienku v Bratislave - Staré Mesto v cene 339.900,- € je o 93.477 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 29 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 20 trojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-ZM...

Pozícia realitnej ponuky

339.900,- €
Cena nehnuteľnosti 91.000,- € 1.550.000,- €
86.53 m²
Celková rozloha 65.2 m² 213 m²
72.23 m²
Úžitková plocha 59.15 m² 213 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha86.53 m²
Úžitková plocha72.23 m²
Poschodie5
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 2
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ZM-59 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny