3D prehliadka, predaj, 3 izb. byt, 105 m2 Ul. 29.Augusta, Bratislava

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Ul. 29. augusta
105.65 m²
5
4
3
úplne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
459.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

56583x zobrazená v zozname / 1848x zobrazená detailne / 595x zobrazená detailne tento mesiac

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj 3 izbový byt s lódžiou v Starom meste na ulici 29. Augusta medzi historickým a moderným centrom Bratislavy. Byt sa nachádza na 4. poschodí 5 poschodového bytového domu s výťahom.

Byt má podlahovú plochu 105,65 m2. Pozostáva z troch obytných miestností, chodby, kuchyne, kúpeľne, toalety, špajzy, komory, lódžie 2,4 m2 a pivnice 12 m2. Byt je možné prerobiť na 4 izbový čo aj v minulosti bol.

Kompletná rekonštrukcia bytu prebehla v roku 2017. Bola zrealizovaná výmena plynového kotla za moderný Viessmann a nových medených rúrok k radiátorom. V kúpeľni a toalete bola kompletne vymenená sanita, dlažba, obklady, rozvody vody a odpadu. V byte prebehla kompletná výmena elektrického rozvádzača a elektrických rozvodov, nové osvetlenie na báze LED. Nová drevená podlaha bola osadená v chodbách. Dubovým parketám v izbách a v kuchyni bol vrátený pôvodný lesk a boli obnovené interiérové kazetové dvere. V kuchyni je nová kuchynská linka s umývačkou riadu, elektrickou rúrou a indukčnou štvorplatničkou (všetko značky Electrolux) a digestorom.

Dispozícia: Pri vstupe do bytu je chodba, kde sú dvere do miestnosti, v ktorej sa nachádza plynový kotol a práčka. Chodbou, ktorá sa tiahne cez celý v byt pokračujeme k prvej izbe. Do obývačky sa dostaneme prejdením centrálnej chodby. Do hlavnej spálne sa prechádza cez obývačku. Kuchyňa je prepojená spolu s jedálenskou častou. V hlavnej spálni je veľká skriňa s dostatkom odkladacieho priestoru a manželská posteľ. V byte je samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta s bidetom. Byt sa nachádza na tichom mieste.

Dom: Klasický bratislavský tehlový bytový dom z roku 1921 je udržiavaný Spoločenstvom vlastníkov bytov. Je vo veľmi dobrom stave, ktorý sa priebežne reviduje. V dome je výťah. Na poschodí sú len 2 byty, čo vytvára pocit súkromia.

Lokalita: Poloha na hranici medzi Starým mestom a vyrastajúcim moderným centrom. Peši 10 – 15 minút na Námestie SNP, či Hviezdoslavovo námestie a podobne, k Eurovea a OC Nivy s novou autobusovou stanicou, Skypark, či Panorama City s obchodnou a gastro infraštruktúrou.
Dobré dopravné napojenie na diaľničný obchvat cez blízke mosty Apollo a Prístavný most.

Parkovanie je s rezidenčnou parkovacou kartou za 39,-EUR na rok priamo na ulici pred domom.

Cena nehnuteľnosti je 459.000,-EUR vrátane provízie a kompletného právneho servisu – kúpne zmluvy autorizujeme advokátom.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.



Zodpovedný maklér: Pavol Cebák, mobil: , mail:
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Ul. 29. augusta

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 20 trojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0901.., uveďte číslo ponuky ZR-PC...

Pozícia realitnej ponuky

459.000,- €
Cena nehnuteľnosti 91.000,- € 1.550.000,- €
105.65 m²
Celková rozloha 65.2 m² 213 m²

Kontaktujte

Pavol Cebák

Pavol Cebák

hovorím po slovensky I speak english
0901900.. zobraziť 0901 900 222

Grahams

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Grahams

Laurinská 8, Bratislava 811 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha105.65 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PC-106 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny