4-izb. byt, kompl. rekonštrukcia , Petržalka - Ševčenkova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Ševčenkova
87 m²
12
7
po rekonštrukcii
áno
predaj - 4-izbový byt
298.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

144682x zobrazená v zozname / 8483x zobrazená detailne / 271x zobrazená detailne tento mesiac

Astonreal ponúka na predaj 4-izb. byt na ul. Ševčenkova, Petržalka.

Výmera 87 m2, lodžia, nachádza sa na 7.p./12 zatepleného panelového domu s výťahom. K bytu patrí murovaná pivnica s bezpečnostnými dverami.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou cca pred 10-timi rokmi. Zariadenia v byte môže zostať po dohode.

Byt je otočený na JV a SZ.



Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou školy a škôlky, pošta, potraviny, LIDL, reštaurácie, kaviarne a mnoho ďalších). Neďaleko je nákupné centrum v Slnečniciach - Zóna Mesto, ktoré ponúka BILLA, JYSK, PLANEO Elektro, Pepco, 101 Drogerie, Super Zoo, lekáreň, trafiku, detské športové centrum a farmársku tržnicu. Zastávka MHD je vzdialená 5 minút chôdze. Parkovanie bezproblémové, niekoľko veľkých parkovísk v okolí bytového domu a do centra mesta sa dostanete už do 10 minút. Jazero Draždiak je v dosahu do 10 minút pešo.
V cene je už pripočítaná provízia pre RK , ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom špecializovanej hypotekárnej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky .Energetický certifikát nie je k dispozícii. Kontakt alebo e-mail

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Ševčenkova

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Ševčenkova v Bratislave - Petržalka v cene 298.000,- € je o 33.229 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha má priemernú rozlohu 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 štvorizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0904.., uveďte číslo ponuky ZR-AR...

Pozícia realitnej ponuky

298.000,- €
Cena nehnuteľnosti 199.980,- € 495.000,- €
87 m²
Úžitková plocha 81.7 m² 137 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha87 m²
Poschodie7
Počet poschodí12
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-27607 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.