TUreality ponúka praktický 4 izbový byt, pivnica, výťah, loggia, BA V.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
82 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 4-izbový byt
220.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19719x zobrazená v zozname / 1167x zobrazená detailne / 313x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 4-izbový byt v zateplenom a zrekonštruovanom panelovom bytovom dome s výťahom v Petržalke - časť Dvory na Zadunajskej ceste.

BYT: Celková rozloha bytu je 82,70m², orientácia: Juh a Sever
Byt sa nachádza na 6/8 podlaží. K bytu prináleží pivnica o výmere cca 2,92m², nachádzajúca sa na prízemí bytového domu a súčasne patrí k bytu v zdieľanom užívaní väčšia nebytová miestnosť na prízemí využívaná ako sklad.

DISPOZÍCIA BYTU: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola mierne zmenená jeho dispozícia. Pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do centrálnej časti bytu - obývacej izby. Z obývacej izby sa priamo vchádza do dvoch menších izieb a chodby prepájajúcej kuchyňu, spálňu, kúpeľňu a samostatné WC. Loggia je prístupná z kuchyne.

ZARIADENIE: kuchynská linka, plynový sporák, vstavané skrine

LOKALITA: Petržalka je stabilizovaná lokalita s bohatou občianskou vybavenosťou, konkrétne táto časť kde sa nachádza ponúkaný byt, je blízko centra mesta, z bytu je krásny výhľad na Bratislavský hrad. V tesnej blízkosti je Billa, Zdravotné stredisko, Aupark, a ďalšie obchodné prevádzky a služby. Výborná dostupnosť do centra mesta autom alebo prostredníctvom MHD. Rýchle napojenie na diaľnicu v smere Česká republika, Rakúsko alebo Maďarsko.

NÁKLADY: Mesačné náklady na byt sú orientačne 190,-EUR vrátane el. energie.

PARKOVANIE: Parkovanie je možné pred bytovým domom, kde je dostatok voľných miest aj v špičke.

Energetický certifikát je k dispozícii, bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bol zateplený, boli vymenené stúpačky, výťahy, strecha, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, boli vynovené schodiská, schránky.

V cene je zahrnutá kompletná právna starostlivosť, možnosť vybavenia HÚ. Info a obhliadky: mail: tel:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 štvorizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

220.000,- €
Cena nehnuteľnosti 197.000,- € 495.000,- €
82 m²
Rozloha pozemku 82 m² 83 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku82 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvodružstevné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51858 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny